FOTO. Alina Pușcaș, fără sutien pe retelele de socializare. Cum a fost fotografiată prezentatoarea TV

22.01.2022, 14:37

Alina Pușcaș apare fără sutien pe retelele de socializare, Prezentatoarea de la Antena 1 a stârnit multe reacții pe rețelele de socializare. Vedeta are un corp de invidiat și nu se sfiește să și-l expună în fața tuturor, chiar dacă a trecut prin trei sarcini.

Alina Pușcaș este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Vedeta și-a luat prin surpindere fanii, după ce s-a fotografiat într-o ipostază incendiară.

Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva a renunțat la inhibiții și s-a arătat așa cum nu a mai fost văzută până acum.

Alina Pușcaș, fără sutien

Aflată în vacanță, în Saint Barthélemy, mai exact în Caraibe, unde artista a renunțat la partea de sus a costumului de baie.

„Nimeni prin preajmă”, a scris vedeta la descrierea fotografiei. Prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva” a primit multe complimente și aprecieri din partea fanilor ei.

Fanii au reacționat

Prezentatoare TV a stârnit multe reacții pe conturile sale de socializare.

“Arăți superb esti o persoana fermecătoare și senzuală”; “Mama mia! Simt că înnebunesc, nu altceva!”, sunt cateva dintre comentariile internautilor.

 

Alina Pușcaș, mamă a trei copii 

Frumoasa prezentatoare TV este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu și au trei copii împreună, Melissa, Alexandru și Iris. Chiar dacă a trecut prin trei sarcini, aceasta are o siluetă de vis și a dezvăluit care este secretul ei.

“Mănânc proteină animală, vegetală și multe vitamine. Nu mănânc zilnic carne. Am muncit 5 luni pentru silueta de acum, pentru tot, pentru pozele pe care le-am pus. (…) Între mese nu ciugulesc nimic. Am renunțat la pâine. Mai gust prin vacante ce mă tentează. Legume cât cuprinde, fructe mai puțin și sport, foarte mult sport.”, a declarat Alina Pușcaș la Antena Stars.

Alina Pușcaș, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Prezentatoarea TV se confruntă cu alergii de mai bine de doi ani de zile.

„M-am ales cu aceste reacții alergice prin 2018, 2019, dar au debutat cu strănuturi, ceva destul de banal. Până în momentul de față au tot crescut în intensitate. Aseară am trăit cam cea mai gravă formă a alergiei de până acum. În timp ce veneam în mașină cu copiii de la grădiniță mi s-a blocat respirația, am făcut tahicardie instant, mi s-au umflat tâmplele, nasul, nu mai vedeam bine în fața ochilor. Astfel, am avut parte și de primul meu atac de panică”, a mărturisit prezentatoarea.

citește și...