FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ca un magnet

18.09.2020, 09:25
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ca un magnet
FOTO / Alina Eremia, perfectă în costum de baie! Atrage privirile ca un magnet

Cântăreața Alina Eremia și-a cucerit fanii cu aparițiile sale în costum de baie. Artista arată perfect la plajă.

Alina Eremia e frumoasă de pică și știe foarte bine cum să se pună în valoare. Tânăra artistă este o prezență care atrage toate privirile oriunde își face apariția. Are o siluetă ireproșabilă, iar în costum de baie arată perfect, după cum se poate vedea și din fotografiile pe care cântăreața le-a postat pe contul său de socializare.

Ipostazele în care Alina Eremia s-a pozat la plajă i-au încântat pe prietenii virtualși ai acesteia, imaginile cu vedeta în costum de baie adunând zeci de mii de apecieri.

Pe lângă zecile de mii de like-uri, fotografiile postate de vedetă în mediul online au adunat și sute de comentarii, cei mai mulți internauți fiind de părere că Alina Eremia este superbă și că arată mai bine ca oricând.

Ce spune Alina Eremia despre showbiz

Alina Eremia, în vârstă de 26 de ani, este una dintre artistele cunoscute din lumea artistică din România.

Cântăreața a explicat, pentru revista Elle, cât de greu este să fii femeie în showbiz-ul românesc.

”Nu e simplu dintr-un singur motiv, pentru că riști să fii catalogată ca o față drăguță și atât, sau să folosești aspectul fizicul ca cel mai mare atu. Iar eu nu vreau treaba asta. E important să ai tot pachetul, să fii talentată, să arăți bine, să fii smart, dar eu vreau să fiu recunoscută pentru calitățile mele muzicale”, a afirmat Alina Eremia.

Artista a mărturisit și care a fost cea mai mare provocare pentru ea.

”Să mă mențin, să rămân constant în atenția și interesul oamenilor din punct de vedere muzical. Este o provocare pentru că totul se schimbă rapid, trebuie să ții pasul și, în același timp, să rămâi autentic”, a spus vedeta.

citește și...