FOTO / Alexandra Stan, ipostază de infarct la plajă. ”Acum sunt sirenă”

12.08.2020, 13:26
FOTO / Alexandra Stan, ipostază de infarct la plajă. ”Acum sunt sirenă”
Alexandra Stan, nud la plajă. ”Acum sunt sirenă”

Cântăreața Alexandra Stan a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare la plajă.

În imaginea pe care a făcut-o publică pe contul ei de socializare, Alexandra Stan pare a fi dezbrăcată într-un cort amplasat pe plaja din Tuzla.

În doar două ore, postarea Alexandrei Stan a adunat peste 12.000 de like-uri din partea internauților.

„M-am măritat. Cu soarele și cu marea. Acum sunt sirenă”, este mesajul pe care Alexandra Stan l-a scris în dreptul provocatoarei fotografii.

”Atât de sexy”, ”O frumusețe criminală”, ”Bestial de frumoasă”, ”Ce sexy ești”, i-au transmis fanii.

„Ce mult îți place în costumul EVEI! Să pozezi”,  a fost un alt comentariu al unui internaut la postarea Alexandrei SXtan, notează protv.ro.

Cu doar câteva zile în urmă, Alexandra Stan postate pe Instagram o altă fotografie încendiară, în care apărea topless și care a strâns peste 35.000 de like-uri și sute de comentarii.

 

View this post on Instagram

 

Set your reminders on #YouTube for my new music video and don’t forget to #SUBSCRIBE to my channel! ? #Tikari link in bio

A post shared by Alexandra Stan (@alexandrastantheartist) on

Cine este Alexandra Stan

Alexandra Stan are 31 de ani și este una dintre cântărețele din industraia muzicală din România care a reușit să se impună și în străinătate.

A lansat single-ul „Lollipop ” spre finalul anului 2009. Melodia a avut un mare impact în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Al doilea single, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind un hit. S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite. Solista a lansat albumul de debut în august 2011, numit ”Saxobeats”. Acesta a fost un succes comercial, clasându-se în Top 40 al albumelor în țări precum Germania, Finlanda sau Elveția, în Japonia ajungând în Top 20.

În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate. Alexandra Stan l-a acuzat pe Marcel Prodan că a bătut-o Artista a fost internată la spitalul din Medgidia pentru îngrijiri medicale.

citește și...