FOTO. Alexandra Stan a comis-o din nou! Cum s-a filmat vedeta

12.04.2020, 15:11
FOTO. Alexandra Stan a comis-o din nou! Cum s-a filmat vedeta
FOTO Alexandra Stan, noi ipostaze incendiare! Artista s-a filmat fără nicio jenă

La nici jumătate de an de când a uluit pe toată lumea cu un clip extrem de senzual, Alexandra Stan a revenit cu noi ipostaze incendiare. 

Alexandra Stan, noi ipostaze incendiare! Artista s-a filmat fără nicio jenă

După ce pe internet s-a viralizat un filmuleț în care artista dansa goală complet, Alexandra a explicat că îi pare rău că acea filmare a ajuns în mediul online și că trebuia să i-o trimită doar iubitului ei, însă a apăsat pe un alt buton și din greșeală a făcut-o publică.

Totuși, solista a mai postat de atunci fotografii în care apare mai mult goală decât îmbrăcată, în unele fiind chiar topless. În plină pandemie de coronavirus, Alexandra a postat un alt clip în care dansează doar în tricou. 

Atunci când internauții i-au sărit în cap pentru că nu poartă lenjerie intimă, artista a scris: „Chiloții mei sunt roz, dar voi nu-i puteți vedea. Nu sunt goală, calmați-vă”.

Printre cei care i-au trimis comentarii s-au aflat și Lora, care a scrie „Obraznică. I think I love her”, dar și Criss Blaziny, care a cântat alături de Alexandra Stan. „Era bine dacă era unghiul din spate”, i-a scris acesta, care a primit un răspuns instant de la artistă: „Ce bou ești”.

 

citește și...