FOTO/ Alexandra, fiica lui Carmen Harra, are forme de invidiat. Blondina încinge atmosfera pe rețelele de socializare

27.11.2021, 19:49

Alexandra Harra, fiica artistei Carmen Harra, arată pe zi ce trece tot mai bine. Alexandra Harra, fiica clarvăzătoarei, s-a făcut remarcată datorită formele ei proeminente și fundul bombat.

În prezent, Alexandra este consilier certificat și contributor al website-ului de știri HuffPost.

Alexandra este cunoscută nu doar pentru realizările din cariera sa, ci și datorită formelor voluptoase.

Formele apetisante ale Alexandrei au propulsat-o să pozeze în Playboy la vârstă de 23 de ani. Tânăra spunea că apariţia în Playboy e posibilă o dată în viaţă. Sunt mai mult decât încântată că-mi voi arăta senzualitatea, romantismul şi feminitatea.

Alexandra Harra, în formă și extrem de sexy

Iată că fiica celebrei clarvăzătoare are grija de silueta ei, în prezent, și postează fotografii extrem de sexy pe contul ei de Instagram, unde își expune formele voluptoase pe rețelele de socializare.

„Dacă te distanțezi doar pentru o oră de gândurile tale nesfârșite, ce crezi că se va întâmpla?”, a scris blondina în dreptul fotografiilor.

”În sfârșit, Alexa a revenit…Aștept de mult timp asta”, i-a scris un fan pe contul de Instagram.

Blondina a fost, în nenumărate rânduri, comparată cu Kim Kardashian,

”Cineva din România a remarcat că fundul meu de 109 centimetri este mai mare decât al lui Kim Kardashian, care are 101. Acum apar în ziare drept Kim Kardashian de România”, a mărturisit Alexandra Harra pentru Daily Mail, în 2014.

Alexandra Harra e căsătorită

Fiica lui Carmen Harra s-a căsătorit în 2016, potrivit spuselor mamei ei.

“Fiica mea s-a măritat în decembrie. A vreut să fie totul privat. Ei sunt foarte fericiţi. Fericirea este într-un cuplu să nu te cerţi. Opriţi conflictele dacă vreţi să fiţi fericiţi! Alexandra nu este încă gravidă, dar vrea să fie”, a declarat Carmen Harra, dând-o de gol pe fiica ei care a vrut ca totul să fie în mare secret.

 

 

citește și...