FOTO / Alessandra Stoicescu, în costum de baie. Rar se afișează așa!

08.05.2022, 10:40
FOTO / Alessandra Stoicescu, în costum de baie. Rar se afișează așa!
FOTO / Alessandra Stoicescu, în costum de baie. Rar se afișează așa!

Alessandra Stoicescu, în vârstă de 46 de ani, se află în vacanță alături de soțul său și de fiica lor. Cei trei au ales să se relaseze într-o destinație exotică. pe contul său de pe o rețea de socializare. sandra Stoicescu și-a surprins fanii cu câteva fotografii în care apare în costum de baie, așa cum rar se afișează.

Sandra Stoicescu este cunoscută publicului din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a moderat numeroase emisiuni TV. În prezent, Sandra Stoicescu este prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Antena 1. Ea a înlocuit-o la ”Observator” pe Andreea Berecleanu. În plan personal, Sandra Stoicescu este căsătorită cu Sergiu Constantinescu, împreună cu care are o fetiță care se numește Sara Maria.

Prezentatoarea știrilor Observator a publicat pe contul său de socializare mai multe fotografii din vacanța petrecută alături de partenerul ei de viață și de fiica lor  în Insulele Seychelles.

Alessandra Stoicescu, în costum de baie. Pe iaht, cu fiica sa

”Sara descoperă lumea si noi descoperim fericirea in fiecare zi”, a scris Sandra Stoicescu în dreptul imaginilor care au primit peste 10.000 de like-uri.

Alessandra Stoicescu și-a etalat trupul într-un costum de baie din două piese, cu imprimeu colorat, în timp ce se afla pe un iacht și o ținea în brațe pe fiica ei, Sara Maria.

Ce a declarat Sandra Stoicescu despre familia sa

Sandra Stoicescu a făcut declarații despre familia sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro.  Alessandra Stoicescu a explicat cât de mult s-a schimbat viața sa din momentul în care a devenit mămică. ”Fundamental. Ţi se schimbă lista de priorităţi. Îmi dau seama că, dacă e vorba de Sara, nu mai contează nimic. Şi mi se pare că, având această binecuvântare în viaţa mea, la o vârstă la care greu reuşeşti să mai faci copii… Şi spun „binecuvântare“ pentru că am rămas însărcinată natural la 42 de ani şi am născut la 43, nu am făcut eforturi, în timp ce sunt femei mult mai tinere decât mine care nu reuşesc să rămână însărcinate. Aşadar, gândindu-mă la aceste lucruri, am spus că este limpede că Sara e dată de Dumnezeu. Deci cum aş putea eu să zic acum: „Nu, pentru mine este important altceva“. Ce?! Nu există. Din momentul în care am rămas însărcinată, am realizat că ea este cel mai important lucru”, a declarat vedeta TV.

Despre cum este soțul ei, Sergiu, ca tată, Sandra Stoicescu a spus: ”Îl ştiam pe Sergiu cum e ca tată, pentru că îl văzusem alături de fiica lui mai mare. Când ne-am cunoscut, fata lui, Bianca, avea 14 ani. Şi îl văzusem cât este de implicat şi de tătos, să ştie absolut tot, prin ce trece, s-o ducă, s-o aducă… Noi, în primele luni cu Sara, am fost singuri şi aşa am şi vrut. Doar de vreo două ori am chemat pe cineva, cât trebuia să plecăm la un eveniment. Dar cu excepţia perioadei de alăptat, în această perioadă în care am fost doar noi, practic ne-am împărţit sarcinile. Deşi la îmbrăcăminte, asta e partea mea…”.

citește și...