FOTO / Alessandra Stoicescu revine la Observator în această seară. Motivul pentru care a lipsit de la pupitrul știrilor

22.11.2021, 13:00
FOTO / Alessandra Stoicescu revine la Observator în această seară. Motivul pentru care a lipsit de la pupitrul știrilor
FOTO /  Alessandra Stoicescu revine la Observator în această seară. Motivul pentru care a lipsit de la pupitrul șrtirilor

Alessandra Stoicescu a lipsit de la pupitrul emisiunii Observator pentru un eveniment familial transformat în tradiție. Soțul prezentatoarei de televiziune, Sergiu Constantinescu,  a împlinit 50 de ani anul acesta, și întreaga familie a sărbătorit într-un cadru de vis, așa cum se întâmplă de mai mulți ani. ”A fost ce aveam nevoie”, a spus vedeta.

Sandra Stoicescu este cunoscută publicului din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a moderat numeroase emisiuni TV. În prezent, Sandra Stoicescu este prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Antena 1. Ea a înlocuit-o la ”Observator” pe Andreea Berecleanu, care și-a dat demisia anul trecut. În plan personal, Sandra Stoicescu este căsătorită cu Sergiu Constantinescu, împreună cu care are o fetiță care se numește Sara Maria. Sergiu Constantinescu s-a îndrăgostit de Sandra Stoicescu în 2011, când au început să lucreze împreună.

Anul acesta, partenerul de viață al Sandrei Stoicescu a împlinit 50 de ani. Aceasta a absentat de la pupitul Observator pentru a petrece o vacanță alături de soțul său.  “A fost o minunată încărcare de emoții, frumos și iubire în familie, o vacanță în care l-am sărbătorit pe Sergiu de ziua lui, într-un paradis în jurul nostru, dar mai ales în suflet. A fost ce aveam nevoie pentru o perioadă foarte plină”, spune vedeta.

Alessandra Stoicescu revine la Observator în această seară.  ”Ne vom vedea zilnic în luna decembrie”

Este o perioadă plină de proiecte speciale pentru Alessandra Stoicescu și Observator.

„De azi ne revedem la Observator, la ora 19.00. Iar peste o săptămână, vă invit să fiți alături de noi în minivacanța de ziua națională, la edițiile speciale pregătite. Pe 29 noiembrie, de ziua Antenei, schimbăm vieți, împreună, prin platforma «Ajut eu!»… Ne vom vedea zilnic, în luna decembrie, și la prânz, înaintea Observator, pentru a transforma visurile în realitate. Și pe 1 Decembrie, de ziua națională, la Observator, vedeți ce înseamnă «România mea!» pentru unii dintre cei mai cunoscuți români”.

 

 

 

citește și...