Fostul soț al Israelei Vodovoz s-a recăsătorit la doi ani de la moartea sa! Ce avere a moștenit și ce spunea despre femeia de afaceri

22.05.2020, 22:36
Fostul soț al Israelei Vodovoz s-a recăsătorit la doi ani de la moartea sa! Ce avere a moștenit și ce spunea despre femeia de afaceri
Fostul soț al Israelei Vodovoz s-a recăsătorit la doi ani de la moartea sa! Ce avere a moștenit și ce spune despre femeia de afaceri

Israela Vodovoz a murit pe 9 martie 2018, la vârsta de 70 de ani. Trupul neînsuflețit al său a fost găsit în baie, dezbrăcat. A fost înmormântată în Israel, țara ei de origine.

Femeia de afaceri a lăsat în urmă un soț, pe Liviu Arteni, care a și moștenit toate bunurile sale. Cei doi au fost implicați în mai multe scandaluri publice la televizor. Ea spunea că Liviu o amenință cu moartea și că vrea să divorțeze.

Israela Vodovoz l-a acuzat pe Liviu Arteni că o bătea

Israela Vodovoz a avut o avere estimată la peste 50 de milioane de euro, iar Liviu Arteni a fost acuzat că stă lângă fosta balerină numai pentru bani. Bărbatul era mai tânăr cu 30 de ani decât Israela.

Israela Vodovoz l-a acuzat pe Liviu Arteni că o bătea

În timpul căsniciei, aceasta a povestit că a îndurat bătăi crunte de la soţul tinerel. Israela Vodovoz şi-a făcut curaj şi a povestit, în 2016, ce îi făcea Liviu. La vremea respectivă, Israela decisese să îl dea afară din casă pe Liviu, pentru că era dependent de alcool.

‘M-a ameninţat cu moartea şi am simţit că îngheţ. Violenţele fizice au apărut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat în ultimele săptămâni. De multe ori a ridicat pumnul şi a nimenit în mine. Mă lovea de multe ori în mâini, ştiind că am osteoporoză şi o dată m-a atins în cap.

A ameninţat că taie beregăţile la toţi. O dată m-a ţinut două ore pe scaun, nu aveam voie să merg la toaletă, trebuia să mă uit la el şi apoi mi-a pus mâna în gât, m-a aruncat cu scaunul şi am căzut cu faţa în jos. Dantura s-a spart. Aşa am ajuns şi cu coaste rupte’, a spus femeia de afaceri, la ‘Un show păcătos’.

Cât a moștenit Liviu Arteni

La doi ani de la moartea femeii, Liviu Arteni și-a refăcut viața. În prezent, acesta locuiește în Anglia și s-a recăsătorit. În plus, el a vândut toate bunurile primite după decesul Israelei. Conform playtech.ro, fostul soț al Israelei Vodovoz s-a ales cu milioane de euro.

A vândut tot ceea ce a primit de la Israela. Terenuri, case, tot. Nu a mai păstrat nimic. S-a ales cu o avere de câteva milioane de euro. Liviu a luat banii și a plecat din țară. Știu că o vreme a călătorit prin Europa, a fost o perioadă și în America. A trăit pe picior mare și s-a bucurat de viață din plin. Acum se află prin Anglia, unde s-a recăsătorit tot cu o femeie mai mare ca el.

Nu știu dacă este bogată sau nu. Liviu nu crede că Israela e moartă, el și acum susține că ea ar fi în Israel, țara ei natașă. Că s-ar ascunde acolo. Însă, când îl intreabă cineva de ce sau de cine s-ar ascunde fosta lui soție, dă din umeri’, au declarat surse din apropierea lui.

Liviu Arteni nu crede că Israela Vodovoz este moartă, ci că aceasta se ascunde în țara ei natală. El nu se afla în țară atunci când fosta lui soție a murit.

‘Nu, nu e moartă, mă! Am pierdut un om, am pierdut un om cu care vorbeam, un om cu care discutam’, au fost cuvintele lui Liviu la scurt timp după ce a aflat de moartea soției.

 

citește și...