Fostul soț al Elenei Ionescu sare la gâtul artistei! Ce a dezvăluit despre participarea ei la ‘Survivor’: ‘Pe perioada celor șase luni..’

17.07.2020, 10:41
Fostul soț al Elenei Ionescu sare la gâtul artistei! Ce a dezvăluit despre participarea ei la 'Survivor': 'Pe perioada celor șase luni..'
Fostul soț al Elenei Ionescu sare la gâtul artistei! Ce a dezvăluit despre participarea ei la 'Survivor': 'Pe perioada celor șase luni..'

Fostul soț al Elenei Ionescu, Dragoș Răzvan Stanciu, a sărit la gâtul artistei și a susținut că artista face numai dezvăluiri neadevărate la tv, despre relația lor.

Elena Ionescu a câștigat competiția Survivor România, iar în ultimele luni a vorbit în repetate rânduri despre motivele care au dus la despărțirea de tatăl fiului său.

Fostul soț a răbufnit

Solista și Dragoș Răzvan Stanciu au decis să o ia pe drumuri separate, la numai șase luni după ce Elena a devenit mamă.

Deși lucrurile păreau liniștite între cei doi foști soți, iată că totul a luat o turnură neașteptată. Fostul partener al Elenei Ionescu a răbufnit și a explicat motivele despărțirii de fosta faimoasă de la Survivor.

Bărbatul a precizat că în lunile în care ea a fost plecată în Republica Dominicană, el a avut grijă de copilul lor.

‘Având în vedere toate acuzele ce au fost aduse la adresa mea de către Elena, am decis să clarific situația în fapt. Adevărul este că, în prezent, eu îmi petrec fiecare weekend împreună cu fiul meu Răzvan, așa cum am hotărât împreună cu Elena în momentul semnării contractului de divorț și custodie.

Pe perioada celor șase luni, cât Elena a fost absentă, eu am fost prezent în viața fiului meu, atât în weekend, cât și în timpul săptămânii, respectiv, orele noastre de întâlnire au fost și sunt 11-20, dovada fiind story-urile pe care eu le-am postat alături de Răzvănel. În tot acest timp, mi-a fost restricționat accesul la contul celui mic de către Elena, ca toate cele spuse de ea să fie «fondate» pe absența mea’, a declarat Dragoș Stanciu pentru Cancan.ro.

Ce spunea Elena Ionescu despre iubita fostului ei soț

Imediat după divorț, Dragoș și-a refăcut viața alături de o blondă cu care a fost surprins pe stradă. Despre acest subiect delicat, Elena Ionescu a vorbit în cadrul unei emisiuni.

‘Am divorţat la notar, de comun acord. Oarecum, ţinem legătura pentru cel mic. Am văzut imaginile. El alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ. Nu am mai vorbit de la divorţ. O să fiu responsabilă de copil, iar atâta timp cât este cu mine, nu o să îi lipsească nimic. Cei care mă ajută sunt familia şi prietenii care au rămas după această perioadă, să mă susţină. Totul, probabil, o să reintre în normal’, mărturisea Elena Ionescu, în cadrul unei emisiuni tv.

citește și...