Fostul soţ al Elenei Ionescu, în braţele altei femei. Dragoş şi-a refăcut viaţa la nici o lună de la divorţul de artistă

13.09.2019, 10:07

Dragoş, fostul soţ al Elenei Ionescu, ex-Mandinga, nu a suferit prea mult după despărţirea de solistă.

Bărbatul a fost surprins de paparazzii de la Spynews.ro, în timp ce lua cina alături de o altă domnişoară sexy.

Fostul soţ al Elenei Ionescu, în braţele altei femei. Dragoş şi-a refăcut viaţa la nici o lună de la divorţul de artistă

Elena Ionescu a scris un mesaj pe reţelele de socializare în care a mărturisit de ce a divorţat de tatăl băiatului său. Conform solistei, totul ar fi evoluat prea rapid între ei. S-au cunoscut, iar în câteva luni ea a rămas însărcinată. S-au căsătorit la un an de când Elena a născut, dar şi-au dat seama că nu se potrivesc şi au decis să divorţeze.

La plecare, fostul soţ al Elenei Ionescu a plecat alături de tânără şi au intrat împreună în blocul în care ea locuieşte. Pe drum, amorezii s-au ţinut de mână şi s-au pupat de mama focului.

‘În viaţă este foarte important să realizezi când poţi trece mai departe, până unde poţi să tolerezi şi ce vrei de la viaţă. Şi părerea mea este că m-am grăbit puţin.  Într-o relaţie trebuie să funcționeze amândoi, să îşi dorească amândoi acealeaşi ;lucruri şi să muncească îna ceasi direcţie.

Dar trebuie să avem un ţel comun. Cred că asta a fost, pripirea asta şi dorinţa de a crea o familie pentru Răzvănel. A fost un pas pe care l-am făcut responsabil la momentul respectiv, dar cu o doză de euforie. Şi uite, că viaţa îţi arată uneori că lucrurile nu stau chiar așa’, a precizat Elena Ionescu, la „Agenția VIP”.

citește și...