Fostul soț al Doiniței Dolănescu, acuzații dure la adresa ei: ‘Înainte de a divorța, mă înșela cu Ionuț de un an’

14.07.2020, 11:25
Fostul soț al Doiniței Dolănescu, acuzații dure la adresa ei: 'Înainte de a divorța, mă înșela cu Ionuț de un an'
Fostul soț al Doiniței Dolănescu, acuzații dure la adresa ei: 'Înainte de a divorța, mă înșela cu Ionuț de un an'

Fostul soț al Doiniței Dolănescu, Petru Boico, nu poate trece nici acum peste durerea provocată de actuala soție a lui Ionuț Dolănescu.

Petru Boico, un moldovean din Chișinău, și Doinița s-au despărțit cu scandal, după ce bărbatul a acuzat-o că l-a înșelat în timpul căsniciei cu artistul de muzică populară.

Fostul soț face acuzații grave la adresa ei

Mariajul Doiniței cu Petru Boico a durat șapte ani. Acesta a susținut că i-a oferit totul, mai puțin un nume celebru. Petru mărturisea că, într-o zi, Doinița i-a lăsat o scrisoare de adio în care îl anunța că și-a găsit iubirea alături de Ionuț Dolănescu.

‘Inainte de a divorta, ma insela cu Ionut Dolanescu de un an. L-a ales pentru numele lui. A sarit de pe un pod pe calul lui Fat-Frumos! Intr-o seara, cand m-am intors de la serviciu, am gasit un bilet de la Doina prin care ma ruga sa nu o mai caut pentru ca si-a gasit fericirea. Am intuit din start ca a plecat la el!’, povestea Petru, în urmă cu ceva timp.

‘Doinita a visat sa traiasca bine, sa nu aiba nicio grija. Aproape un an a avut o relatie si cu mine si cu Ionut Dolanescu. Practic m-a inselat cu el. Intr-o zi, cand m-am intors de la serviciu am gasit pe pat o scrisoare de adio. Isi facuse bagajele si please. Daca Ionut era un barbat obisnuit si nu se numea Dolanescu nu facea pasul asta’, a mai adăugat el, scrie Wowbiz. 

Doinița si Ionuț Dolănescu sunt împreună de mai bine de 12 ani și au împreună 3 copii. Cei doi artiști sunt stabiliți de ani buni în America, iar fostul soț al Doiniței este și el tatăl unui băiețel care a împlinit de curând 4 ani.

Ionut Dolănescu și-a părăsit soția pentru Doinița

De asemenea, artistul și-a părăsit soția în 20017, pentru violonista Doiniţa, deşi femeia făcuse multe sacrificii de dragul lui.

‘Ei s-au căsătorit în 1996, au stat în Australia, apoi el a plecat la Paris, ca să facă nişte cursuri de canto. Ea avea o fetiţă, din prima căsnicie, însă voia şi cu el un copil. Maria a rămas însărcinată de şapte ori în cei 11 ani de căsnicie, însă el a convins-o de fiecare dată să renunţe la sarcină. Apoi, când a vrut să devină tătic ea n-a mai putut rămâne gravidă, ba chiar a suferit şi nişte intervenţii chirurgicale foarte dureroase’, dezvăluia fratele lui Ionuț Dolănescu, Dragoș.

citește și...