Fostul soț al Cristinei Spătar s-a însurat! A luat-o de soție pe bruneta cu care a înșelat-o pe artistă

15.07.2019, 14:53

Bombă în showbiz-ul românesc! Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar, s-a căsătorit duminică (14 iulie), cu aleasa inimii lui, Larisa Larisa Tănăsoiu.

Bruneta, supranumită ‘Regina Instagramului’, are 29 de ani, este din Râmnicu Vâlcea, iar în trecut a fost asistentă de televiziune în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1.

Fostul soț al Cristinei Spătar s-a însurat! A luat-o de soție pe bruneta cu care a înșelat-o pe artistă

Evenimentul a avut loc înainte ca tânăra să aducă pe lume un băiețel, scrie Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. Alin Ionescu și Larisa Tănăsoiu s-au căsătorit civil în curtea vilei din Corbeanca a omului de afaceri.

La scurt timp după ce au spus ‘Da’, bruneta a postat pe Instagram mai multe imagini de la evenimentul fericit, dezvăluindu-i astfel chipul iubitului său. Până acum, Larisa evita să posteze imagini cu fostul soț al Cristinei Spătar.  Cei doi se logodiseră la finalul lunii iunie.

Larisa Tănăsoiu se întâlnea încă din 2016 cu omul de afaceri

Larisa Tănăsoiu se afișa cu omul de afaceri din anul 2016. Pe atunci, el nu era încă divorțat de Cristina Spătar. Cei doi au fost filmați la un club din Snagov, în timp ce se plimbau cu barca. Alin Ionescu a negat că ar fi avut ceva cu bruneta la vremea respectivă.

Și Cristina Spătar și-a refăcut viața după divorț. Artista este într-o relație de trei ani, însă nu dorește să îi dezvăluie identitatea bărbatului care o face fericită după divorțul dureros de tatăl copiilor săi.

‘Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business, nu sunt singură, șefa mea de atelier și fetele. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Mai avem puțin și facem trei ani și mă înțelege, mă susține, mă suportă. El face construcții.

Noi comunicăm foarte mult și ne consultăm. El a pornit un business cu puțin timp înainte de al meu, dar nu a mers. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, știu cu ce se mănâncă’, a declarat cântăreața în cadrul emisiunii “Teo Show”.

 

citește și...