Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat pentru prima oară de la dispariția fetei

09.12.2019, 15:59
Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat pentru prima oară de la dispariția fetei
Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat pentru prima oară de la dispariția fetei

Fostul iubit al Luizei Melencu a fost audiat astăzi, pentru prima oară de la dispariția fetei.

La aproape opt luni de la dispariția Luizei Melencu, fostul său iubit, Alex Duțu, a fost audiat de procurori. 

Fostul iubit al Luizei Melencu, audiat azi

Deși băiatul a susținut în mod repetat că vrea să facă declarații referitoare la anumite aspecte din viața adolescentei, până azi nu a fost chemat de anchetatorii. Alex a dezvăluit că Luiza primea apeluri anonime înainte să dispară. 

„Sunt pentru prima dată audiat. (…) Chiar nu știu de ce nu m-au audiat până acum. Adică, am venit special din afară să mă audieze, să văd și eu despre ce e vorba aici. Și tocmai acum…Acum 2-3 zile am primit o citație să vin aici. (…) O să le spun tot ce știu. Adică, cum am fost cu ea, ce s-a întâmplat. (…) Pe data de 13, seara, am vorbit cu ea. Dimineața am încercat să o sun și nu a mai răspuns. Vorbeam normal. A doua zi am încercat să sun, m-au sunat părinții, mi-au zis că nu răspunde, m-am îngrijorat. (…) La 2 dimineața o sunau numere private, dar na…asta se întâmpla zilnic, seară de seară. Cu vreo 3 luni înainte să se întâmple chestia asta.(…) Suna, răspundeam și nu vorbea nimeni”, a declarat Alex, scrie Mediafax.

Tânărul a mai mărturisit că el crede că Luiza trăiește: „Eu cred că este în viață. Că este scoasă din țară și este în viață. Simt eu că așa este. Nu cred că este moartă pentru că nu sunt nici dovezi, în primul rând că este moartă și…simt. (…) Luiza…este un înger de copil. Foarte cuminte, ascultătoare”.

 

citește și...