Fostul iubit al Luizei Melencu a rupt tăcerea: ce a dezvăluit adolescentul despre dispariția tinerei

12.09.2019, 12:47

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie a acestui an, iar de atunci nu se mai știe nimic de ea. Gheorghe Dincă a recunoscut că a răpit-o și a ucis-o, însă până acum corpul ei nu a fost descoperit.

Miercuri seară, 11 septembrie, fostul iubit al tinerei de 18 ani a făcut dezvăluiri despre Luiza, mărturisind că s-a certat cu aceasta cu o seară înainte să dispară.

Fostul iubit al Luizei Melencu a rupt tăcerea: ce a dezvăluit adolescentul despre dispariția tinerei

Alexandru Duță a spus că nu a mai vorbit cu procurorii din aprilie, luna în care a fost reclamată dispariția fetei. A încercat să dea de urma ei, însă fără rezultat.

‘Nu m-a audiat nimeni. Nu am fost chemat nicăieri. Eu am vorbit doar seara cu ea. A doua zi dimineața a dispărut, a fost răpită. Nu părea în niciun fel. Ne-am cam certat puțin și am luat amândoi o decizie să ne despărțim, în seara respectivă”, a spus Duță.

El a adăugat că a încercat să o contacteze pe Luiza, după ce fata a fost dată dispărută, dar nu a reușit să ia legătura cu ea. Nu-mi venea să cred așa ceva. Nu-mi vine să cred ce se întâmplă. Cred că este în viață. Din cate am auzit, cred ca sunt mai multi implicați. Da, eu nu cred că este moartă. Cred că este victima lui Gheorghe Dincă. Am înțeles că și fata lui este implicată în prostituție’, a declarat băiatul la Digi24.

citește și...