Fostul iubit al Cristinei Cioran a rupt tăcerea! Motivul pentru care a decis să se despartă de mama fiicei lui

24.11.2022, 11:17
Fostul iubit al Cristinei Cioran a rupt tăcerea! Motivul pentru care a decis să se despartă de mama fiicei lui
Fostul iubit al Cristinei Cioran a rupt tăcerea! Motivul pentru care a decis să se despartă de mama fiicei lui

Alexandru Dobrescu, fostul logodnic al Cristinei Cioran, a vorbit deschis despre despărțirea de vedeta de televiziune. Bărbatul nu a avut rețineri să o ironizeze pe mama fiicei lui, în direct, la tv. Iată ce a declarat!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au despărțit definitiv, după ce în urmă cu câteva zile, bărbatul a făcut-o de râs în mediul online. Deși păreau un cuplu solid și fericit, cei doi au ajuns să se despartă și să-și arunce cuvinte grele. În plus, Alex Dobrescu și-a făcut o nouă iubită.

De ce s-au despărțit, de fapt, Alex Dobrescu și Cristina Cioran

Într-un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, el a dezvăluit motivele pentru care a decis să pună punct relației cu Cristina Cioran. Se pare că Alex Dobrescu nu a suferit prea mult după vedetă, ținând cont că deja are o nouă relație.

„Se numește Diana (n.r. noua iubită) e de ajuns. Ne cunoaștem de ceva vreme, iar de mai puțină vreme de cunoaștem mai bine. A fost dragoste la prima vedere. Eu chiar am vrut să ne căsătorim (n.r.Cristina Cioran), dar am văzut că suntem din dimensiuni diferite. Eu o s-o ajut pe ea și pe fiica mea, cum o ajut și pe fosta mea soție. Ea nu este fericită, eu am fost “fericirea” ei. A rezistat cu greu lângă mine doi ani în relație. Nu a plecat de lângă mine, a fost de comun acord.”, a declarat Alexandru Dobrescu, la Xtra Night Show.

Cristina Cioran nu vrea să mai audă de tatăl fiicei sale

Actrița a confirmat deja pe rețelele de socializare că nu mai formează un cuplu cu Alex Dobrescu și că nu mai există șanse să fie iar împreună.

„Știu că îmi cereți un punct de vedere, deocamdată nu este cazul. Nici nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis. Fiecare merge mai departe, fiecare are dreptul la fericire, iar eu respect foarte mult asta. Pentru mine este importantă Ema, sănătatea ei, viața ei, fericirea ei. Este bine, a trecut peste otită. O să ne mai auzim, dar vă mulțumesc.”, a transmis Cristina Cioran pe rețelele sociale.

Zilele trecute, cei doi s-au certat ca la ușa cortului, după ce bărbatul a avut probleme cu poliția din cauza unei petreceri. Sătulă de toate aceste lucruri, actrița i-a trimis acestuia o serie de mesaje dure, iar Alex Alex Dobrescu nu a stat cu mâna în sân și a hotărât să o facă pe aceasta de râs în mediul online.

citește și...