Fostul fotbalist Ionuț Lupescu, în carantină cu soția în Elveția. Ce spun cei doi despre cele 5 săptămâni de izolare

18.04.2020, 11:54
Fostul fotbalist Ionuț Lupescu, în carantină cu soția în Elveția. Ce spun cei doi despre cele 5 săptămâni de izolare
ostul fotbalist Ionuț Lupescu, în carantină cu soția în Elveția. Ce spun cei doi despre cele 5 săptămâni de izolare

Ionuț Lupescu, unul dintre jucătorii din generația de aur a fotbalului românesc, se află în izolare în Elveția, alături de familia sa.

Fostul mare fotbalist Ionuț Lupescu și soția sa, Flori, care apare rar în public, au acordat un interviu online pentru vedeta de televiziune Simona

Gherghe.

Cei doi au vorbit despre cum este viața lor în carantină de cinci săptămâni, în Elveția.

”Suntem bine, avem posibilitatea să ieșim afară. E carantină și nu e carantină. Noi stând în pădure…”, a spus Flori, soția lui Ionuț Lupescu.

”Noi avem cinci săptămâni de când suntem în carantină. Elveția este înainte României cu vreo două-trei săptămâni. Cu toate că s-au luat măsuri, și destul de drastice, totuși am avut peste 25.000 de cazuri aici, peste 1.000 de morți. Dacă acesta a fost vârful, l-am depășit se pare. Lumea respectă măsurile aici, distanța în magazine, oamenii s-au conformat”, a spus Ionuț Lupescu.

”Mergem o dată sau de două ori pe săptămână la supermarket, pe rând. Ne e dor de mare”, a afirmat partenera de viață a fostului jucător de fotbal.

”Mama e la București, voiam să o aducem aici și n-am mai putut. Dacă veneam acolo mă punea în carantină. Ea stă singură, vobim în fiecare zi. Are 77 de ani”, a adăugat Ionuț Lupescu.

citește și...