Fosta iubită a lui Florin Pastramă, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Cum arată acum Raluca Podea

24.11.2019, 14:48
Fosta iubită a lui Florin Pastramă, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Cum arată acum Raluca Podea
Fosta iubită a lui Florin Pastramă, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice!

Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, a ajuns de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice!

Fosta iubită a lui Florin Pastramă, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice!

Blondina a cheltuit peste 20.000 de euro pe la medicul doctorului estetician și nu are de gând să se oprească. Aceasta a vrut să îi arate lui Pastramă ce a pierdut și a decis să își facă o nouă intervenție.

Raluca Podea a fost surprinsă recent în timp ce ieșea de la o clinică de înfrumusețare, însă chipul acesteia pare total schimbat. Imaginile arată că a cam exagerat cu operațiile estetice.

De data aceasta, ea a optat pentru o blaferoplastie, o intervenţie la nivelul pleoapelor. Raluca Podea a vrut să își corecteze pleoapele, mai exact să își elimine surplusul de piele. Blondina s-a declarat mulțumită de rezultate.

În 2013, fosta iubită a lui Florin Pastramă a fost desfigurată, în urma unui accident de mașină. De atunci, a început să își rezolve micile imperfecțiuni. A trecut printr-un întreg proces de transformare. Și-a mărit bustul, buzele, și-a remodelat nasul și fesele, și-a făcut liposucție la talie și la genunchi.

‘Vreau să-mi lungesc picioarele prin intermediul operaţiilor, la 35 de ani. Mi-aş fi dorit să fiu mai înaltă’, dezvăluia în urmă cu 3 ani.

Raluca Podea a fost părăsită de Florin Pastramă la începutul acestui an, după ce bărbatul s-a îndrăgostit de Brigitte Sfăt, într-o emisiune de televiziune.

‘Pe mine m-a iubit, de ea s-a folosit. Nu am mai căutat-o pe Brigitte. Femeie adevărată ești când îți știi poziția și nu te duci și furi bărbații altor femei. Ea a făcut acest lucru cu fiecare relație pe care a avut-o. Este vina bărbatului, dar și a femeii. Pentru mine, el a murit, nu mai există”, spunea Raluca Podea, la un post de televiziune.

citește și...