Florin Salam le-a stricat nunta lui Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! Cum i-a fentat celebrul manelist

09.07.2019, 14:46
Florin Salam le-a stricat nunta lui Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! Cum i-a fentat celebrul manelist
Florin Salam le-a stricat nunta lui Brigitte Sfăt și Florin Pastramă!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit religios, weekend-ul trecut, în cadrul unui eveniment grandios care a costat în jur de 100.000 de euro. Deși organizarea evenimentului a fost impecabilă, au existat și câteva momente ‘penibile’ care au stricat nunta celor doi amorezi.

Florin Salam le-a stricat nunta lui Brigitte Sfăt și Florin Pastramă!

Surpriza neplăcută a fost absența lui Florin Salam, care confirmase că va cânta la nunta celor doi după ora 03.00. Manelistul era așteptat de toți invitații, însă acesta nu a mai ajuns la petrecere, pentru că invitații de la un alt eveniment privat din Călărași nu l-au mai lăsat să plece.

Astfel, în momentul în care s-a anunțat că Florin Salam nu mai ajunge la nunta lui Brigitte și Florin Pastramă, invitații cuplului s-au ridicat de la mese și au plecat.

Brigitte și Florin Pastramă au avut la nuntă mai puțin de 300 de invitați, asta în condițiile în care ei se așteptau să aibă aproape 400 de persoane. Acest lucru le-a cam dat peste cap planurile financiare. Se știe că în această perioadă toată lumea este plecată în concedii. De exemplu, invitată era și Anamaria Prodan, care nu a putut veni la petrecere, pentru că era plecată din țară.

În plus, mirii s-au lovit de alt moment neplăcut. Conform Wowbiz, familia lui Florin Pastramă nu a fost de acord ca acesta să treacă la penticostali, înainte de nuntă. Florin Pastramă a fost nevoit să treacă la religia lui Brigitte pentru ca ceremonia religioasă să aibă loc.

Petrecerea de nuntă a avut loc într-un local de lux din București, iar invitații s-au delectat cu preparate fine, precum ficat de gâscă, somon și caracatiță. De asemenea, vedeta tv a dansat în straie țigănești, momentul fiind urmărit de toți invitații.

citește și...