Florin Ristei și iubita lui, Naomi, Monica Bîrlădeanu și alte vedete vin să gătească la ”Chefi la cuțite”

27.08.2022, 14:11
Florin Ristei și iubita lui, Naomi, Monica Bîrlădeanu și alte vedete vin să gătească la ”Chefi la cuțite”
Florin Ristei și iubita lui, Naomi, Monica Bîrlădeanu și alte vedete vin să gătească la Chefi la cuțite

Noul sezon al competiției gastronomice de la Antena 1 – ”Chefi la cuțite” abundă în surprize și noutăți, iar invitații speciali, care se prezintă în fața chefilor cu preparate gătite chiar de ei, nu lipsesc din rețeta show-ului. Astfel, de-a lungul audițiilor pe nevăzute din sezonul 10 ”Chefi la cuțite”, telespectatorii vor putea vedea evoluând în bucătărie numeroase vedete.

Printre vedetele care vor intra în bucătăria ”Chei la cuțite” și vor aștepta cu emoție verdictul chefilor se numără Iulia Albu, Florin Ristei și iubita lui, Naomi, Monica Bîrlădeanu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, What’s UP și Jean de la Craiova.

Aceștia își propun să-i surprindă cu farfuriile create de ei pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu într-un sezon special, care marchează 10 ani de prietenie și rivalitate în faimosul trio al juraților.

Când începe sezonul 10 ”Chefi la cuțite”

A mai rămas foarte puțin până când telespectatorii vor putea descoperi, rând pe rând, surprizele noului sezon. Show-ul culinar revine la Antena 1 la sfârșitul săptămânii viitoare! ”Chefi la cuțite” va avea o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

O altă noutate a sezonului special este faptul că show-ul are pentru prima dată două prezentatoare: Irina Fodor prezintă primele ediții ”Chefi la cuțite”, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu Covid-19. Iar Gina revine în următoarele ediții, fiindu-le alături Chefilor și concurenților până în finală. După premiera maraton, show-ul culinar va fi difuzat de trei ori pe săptămână la Antena 1, în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

 

 

citește și...