Florin Piersic, dezvăluiri incendiare! A avut o relație cu una dintre cele mai iubite artiste din România

12.08.2019, 15:32
Florin Piersic, dezvăluiri incendiare! A avut o relație cu una dintre cele mai iubite artiste din România
Florin Piersic a fost un adevărat donjuan

Șarmantul Florin Piersic a frânt numeroase inimi de-a lungul vieții. Deși pe scenă a apărut deseori alături de una dintre cele mai mari artiste din România, actorul a mărturisit abia recent că au avut o relație.

Potrivit Wowbiz, Piersic a povestit că a trăit o poveste de dragoste plină de pasiune alături de Angela Similea pe vremea când aceștia erau cei mai adorați artiști ai țării.

„Ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot”

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toți. La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o ‘lipitură’ în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a spus actorul.

Relația celor doi a rămas, totuși, doar o aventură extraconjugală, ambii find implicați în câte un mariaj. Angela Similea era căsătorită cu olandezul Jan Hilgen, iar Florin Piersic cu actrița Anna Szeleș.

„Eram un cuplu adevărat”

Și Angela Similea a dezvăluit aventura cu Piersic, în cartea biografică „Angela – cântec și rugă”: „Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (…) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că dacă eşti fluture te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o lampă. Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”.

citește și...