Florin Pastramă trebuia să se căsătorească acum 11 ani! De ce a anulat totul

11.07.2019, 16:04
Florin Pastramă trebuia să se căsătorească acum 11 ani! De ce a anulat totul
Florin și-a pierdut tatăl acum 11 ani

Recent, Florin Pastramă a vorbit despre trecutul lui și despre problemele pe care le-a avut de-a lungul vieții. Soțul lui Brigitte Sfăt a dezvăluit că acum mai bine de un deceniu trebuia să se însoare, însă a anulat totul în ultimul moment. 

Invitat la o emisiune TV alături de proaspăta lui soție, Pastramă a mărturisit că motivul care a schimbat complet planurile sale privind nunta a fost unul cât se poate de dureros. Tatăl său a făcut infarct la un eveniment din familie și a decedat, așa că afaceristul a hotărât să anuleze nunta. 

Tatăl său a decedat subit

„În urmă cu 11 ani trebuia să mă căsătoresc, dar tata a făcut infarct la un botez din familia noastră, așa că am decis să anulez nunta. Nunta mea cu Birgitte a fost ca un omagiu pentru tatăl meu”, a declarat Pastramă. 

A terminat Facultatea de Drept

„Am avut o copilărie de vis. Mama se ocupa de noi, tata făcea bani. În școală eram tot timpul dați exemplu pentru că eram îmbrăcați colorat și mereu curați, ăsta e meritul mamei. La 13 ani aveam șofer, la 18 ani am luat permisul și de atunci am mers cu tata peste tot până în 2008, când el a murit. Am fost la școli, am Facultatea de Drept terminată, am licența, am avut o copilărie de vis, cu tot ce mi-am dorit. Ne-au educat în așa fel încât să creștem și să devenim nişte oameni respectuoși și educați. Am fost ținut mai mult decât în puf, nu apucam să spun că vreau ceva și a doua zi primeam”, a povestit Pastramă pentru Click, în aprilie. 

Brigitte și Florin, care s-au cunoscut în emisiunea „Ferma”, s-au cununat civil pe 27 mai, iar cununia religioasă și petrecerea au avut loc duminica trecută, pe 7 iulie.

 

citește și...