Florin Pastramă, deranjat de ce s-a petrecut la ziua lui de naștere. ”Așa respect îmi dai tu mie?”

30.03.2021, 11:41
Florin Pastramă, deranjat de ce s-a petrecut la ziua lui de naștere. ”Așa respect îmi dai tu mie?”
Florin Pastramă, deranjat de ce s-a petrecut la ziua lui de naștere ”Așa respect îmi dai tu mie?”

Florin Pastramă a fost extrem de deranjat de ce s-a întâmplat la ziua sa de naștere.

Florin Pastramă și-a aniversat ziua de naștere luna aceasta.

La petrecere, soțul lui Brigitte Pastramă a fost exrem de deranjat de comportamentul lui Marian, unul dintre angajații care se ocupă de curățenie.

Florin Pastramă, deranjat de ce s-a petrecut la ziua lui de naștere.”Ți-am dat tot respectul meu și tu îmi aduci pijamale folosite?

„Mi-a fost milă de el, că are trei copii. Dar sunt foarte supărat pe el, chiar de ziua mea de naștere. Vorbeam cu fratele meu și mă întreabă „Mă Florine, ție ți se pare normal, muncitorul ăsta al tău, să vină să facă caternincă, ce e el, măscărici? Păi în primul rând nu te respectă.” Aduce un cadou, e ok, nu contează să fie un cadou de mii de euro sau sute de euro, fiecare cât își permite, dar mă pune să-l iau pe mine, și mai și spune că e de la second-hand. Adică îmi aduci un cadou folosit? Așa respect îmi dai tu mie? Așa respect ți-am dat eu, Mariane, când ai venit la mine în casă? Ți-am făcut cafeaua cu mâna mea, ai stat cu mine la masă, ți-am dat tot respectul meu și tu îmi aduci pijamale folosite?”, a povestit Florin Pastramă la postul de televiziune Antena Stars, conform spynews.ro.


Florin Pastramă a fost atât de deranjat de comportamentul lui Marian încât a decis să găsească înlocuitor pentru acesta.

„Am vorbit cu fratele meu și a zis că are el un băiat pentru care garantează, care poate face treaba. Nu să mă duc eu să mătur, sau să nu facă nimic până nu vine eu cu el. Păi de ce te plăteam? Să facem amândoi curățenie? Dar la ziua mea s-a pus capăt. Cât sunt eu de bun, și cât las eu de la mine și cât i-am luat apărarea în fața lui Brigitte, de data asta m-am supărat farte tare, și nu o să mai vină Marian, am vorbit să vină altcineva”, a mai spus Florin Pastramă.

citește și...