Florica Boboi, dezvăluiri despre experiența „Chefi la cuțite”. Cum a reușit să câștige marele premiu: „Fără ei nu era posibil câștigul ăsta”

07.12.2022, 11:55
Florica Boboi, dezvăluiri despre experiența „Chefi la cuțite”. Cum a reușit să câștige marele premiu: „Fără ei nu era posibil câștigul ăsta”
Florica Boboi, dezvăluiri despre experiența„Chefi la cuțite”. Cum a reușit să câștige marele premiu: „Fără ei nu era posibil câștigul ăsta”

Florica Boboi, marea câștigătoare a premiului de 30.000 de euro la „Chefi la cuțite”, sezonul 10, a făcut dezvăluiri despre experiența din emisiunea culinară de la Antena 1. Ea a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, însă nu s-a gândit niciodată că ar putea să fie chiar ea marea câștigătoare. 

Marea câștigătoare a sezonului 10 „Chefi la cuțite”, Florica Boboi, a făcut declarații incredibile, după finala show-ului culinar. Pentru cei care nu știu, ea a trecut toate probele din bootcamp, dar nu a primit o tunică.

Apoi, chef Cătălin Scărlătescu și-a folosit amuleta și așa a trimis-o în echipa lui Sorin Bontea, fără să se gândească că ea ar fi o posibilă câștigătoare a marelui premiu de 30.000 de euro.

Florica Boboi nu se consideră vedetă după ce a câștigat „Chefi la cuțite”

Recent, Florica Boboi a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după competiția „Chefi la cuțite”. Deși locuiește de ani buni la Paris, în Franța, aceasta este decisă se întoarcă în România, la un moment dat.

Totodată, ea a mărturisit că nu ar fi putut să intre în posesia marelui premiu dacă nu era ajutată de colegii din echipa lui Sorin Bontea.

Vrea să-și deschidă un restaurant

„M-am simțit ca atunci seara (n.r. când a văzut finala), foarte emoționată și plină de lacrimi. Am fost aici cu Raluca și cu Adrian și cu ceilalți din echipa roz. Cu Manciu, cu Titus, cu Carmen, cu Ștefania, ne-am uitat împreună la finală. Ce să vă spun, vă dați seama că emoțiile au fost foarte mari. Știți bine că nu se aștepta nimeni. Niciodată nu m-am așteptat în viața mea să câștig eu!

Ei m-au făcut câștigătoare, fără ei nu era posibil câștigul ăsta. Sunt foarte fericită și foarte mulțumită. Desertul, fără cuvinte. Carmen și-a făcut treaba singură. Am gustat din toate de o mie de ori. Am lucrat ca într-o echipă normală, liniștiți. Am studiat foarte bine meniul, nu s-a simțit finala. Niciodată nu m-am gândit că eu aș putea să câștig finala. Adevăratul câștigător este el (n.r. Adrian Stroe). Bani are oricine, omenie să ai.

Acum, mă întorc la Paris, la copii și la soț. Mi-aș dori să mă întorc în România. Organizez evenimente la Paris, soțul are meseria lui, pe șantier. Cred că dedic premiul copiilor, lor le cumpăr ceva, apoi vreau să îmi deschid o sală de evenimente, ori la Paris, ori la Oaș. Aș vrea să mă întorc în România. Eu nu mă simt nicio vedetă, nu mă simt celebră. Nu am dat autografe, astăzi m-au alergat oamenii să facă poze cu mine. Eu îl iubesc foarte mult pe Scărlătescu. Ca om e minunat, l-am invitat de Revelion la Oaș”, a dezvăluit Florica Boboi, notează bzi.ro.

citește și...