Flavia Mihășan, criticată dur după ce și-a anunțat cea de-a doua sarcină: ‘Nu cer sfaturi, nu vreau să primesc!’

22.02.2021, 16:14
Flavia Mihășan, criticată dur după ce și-a anunțat cea de-a doua sarcină: 'Nu cer sfaturi, nu vreau să primesc!'

Flavia Mihășan a răbufnit, după ce a fost criticată dur când și-a anunțat cea de-a doua sarcină. În mediul online, fosta asistentă tv a fost pusă la zid de anumite internaute, care îi dădeau sfaturi cum să își crească băiatul. 

Flavia Mihășan a răspuns dur celor care o critică

Flavia Mihășan este însărcinată pentru a doua oară! Pe contul ei personal de Instagram, blondina a făcut publice câteva mesaje răutăcioase pe care le primește în privat din partea anumitor femei. Sătulă până peste cap, Flavia Mihășan a ieșit la atac.

”Remarci și întrebări spectaculos de idioare pe care le primes în perioada asta: 1. ”Îl faci și pe al treilea?” Pe bune?! Încă sunt însărcinată cu al doilea! 2. ”Wow, ce burtă mică ai…” Așa și?! Nu toate corpurile sunt la fel. Și atâta timp cât eu nu întreb cum era burta ta, nu-mi spune. 3. ”Arăți obosită… nu te odihnești?” Da, așa e, sunt obosită și pentru perioada asta chiar arăt bine. 4. ”Ce păcat, speram să faci o fetiță așa ca tine… aia e, să fie sănătos.” Femeie care spui asta: – Nu ne cunoaștem, părerea ta efectiv nu mă interesează”, a fost mesajul postat de Flavia Mihășan.

Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe partenerul ei că este însărcinată

Flavia Mihășan a explicat cum l-a anunțat pe partenerul ei de viață că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Vedeta a povestit, pentru revista Viva, cum l-a anunțat pe partenerul ei de viață că urmează să devină mămică pentru a doua oară.

”Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva. Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez așteptări. Dar când i l-am arătat, a fost ca în dimineața de Crăciun”, a spus Flavia Mihășan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flavia Mihasan (@flavia_mihasan)

citește și...