Fiul Silviei Dumitrescu, dublură într-un serial italian: ”Eu am înregistrat muzica”

28.11.2021, 13:13

Fiul Silviei Dumitrescu îi calcă pe urme în ceea ce privește cariera artistică. Iulian Ochescu, în vârstă de 28 de ani, este un pianist celebru, cu recitaluri pe toate marile scene ale lumii. Recent fiul îndrăgitei cântărețe și-a descoperit o nouă pasiune.

Iulian Ochescu este fiul Silviei Dumitrescu și al lui Florin Ochescu. Tânărul este un pianist talentat, recunoscut atât în țară, cât și în străinătate. Artistul este invitat să cânte în Dubai.

Pe plan profesional îi merge foarte bine. Iulian a dezvăluit că a fost invitat să facă parte din producția unui serial italian. Tânărul îl va interpreta pe Django, un pistolar din vestul sălbatic.

Fiul Silviei Dumitrescu, dublură într-un serial italian:

 

”Am filmat pentru Django, serialul care va fi difuzat în 2022. Vor fi momente în care unul dintre actori cântă la pian, însă eu am înregistrat muzica.

Sunt dublura actorului, am fost filmat în timp ce cânt la pian, mi-am ”împrumutat” mâinile în serial, nu și chipul. Regizorii sunt italieni, actorii sunt englezi, americani, cei care vorbesc nativ engleza, actorii români sunt doar în figurație”, a mai declarat Iulian Ochescu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Iulian Ochescu a absolvit Colegiul Naţional de Muzică „George Enescu” din Bucureşti, apoi a urmat cursurile Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Tânărul spune că datorează marele succes părinților, mai ales mamei sale, Silvia Dumitrescu.

Iulian Ochescu: ”Datorită mamei sunt cine sunt”

”Mama a fost mai pretențioasă cu mine, ea e mai ambițioasă, am învățat să cânt la pianul pe care îl avea din copilărie, la care și ea a cântat.

Datorită ei sunt cine sunt, dar trebuie să spun că este meritul ambilor părinți că m-au încurajat să studiez și să fiu muncitor, să îmi văd de treabă. Eu am rămas însă în zona muzicii clasice.

Părinții mei sunt foarte bine amândoi și acum sunt în acțiune, în activitate, chiar și după atâția ani. La ei este mai degrabă o pasiune, nu o meserie”, a mai mărturisit Iulian Ochescu, în exclusivitate pentru impact.ro

 

citește și...