Fiul lui Radu Mazăre s-a infectat cu coronavirus! Răducu Mazăre este asimptomatic şi are o formă uşoară a bolii

06.09.2020, 15:15
Fiul lui Radu Mazăre s-a infectat cu coronavirus! Răducu Mazăre este asimptomatic şi are o formă uşoară a bolii
Fiul lui Radu Mazăre s-a infectat cu coronavirus! Răducu Mazăre este asimptomatic şi are o formă uşoară a bolii

Fiul lui Radu Mazăre are coronavirus! Tânărul de 26 de ani este asimptomatic şi are o formă uşoară a bolii, după ce a intrat în contact cu mai multe persoane bolnave.

Se tratează acasă

Potrivit Antena 3, Răducu Mazăre a fost internat pentru puțin timp în spital pentru a se vedea care este evoluţia bolii, dar medicii au decis, în cele din urmă, să îi dea tratament acasă. În plus, niciun alt membru al familiei Mazăre nu a mai fost diagnosticat ca fiind infectat cu Covid-19.

Răducu Mazăre a mărturisit că va rămâne în izolare până pe data de 18 septembrie, când va fi testat pentru a vedea dacă a scăpat de virusul din China.

Tatăl lui este la închisoare

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a fost adus în România în mai 2019, după ce a fost extrădat din Madagascar. El are de executat o pedeapsă de 9 ani, primită în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia.

Deși se afla încarcerat la Penitenciarul Rahova, Radu Mazăre nu și-a neglijat viața sentimentală, iar pe 10 iulie 2019 a renunțat la burlăcie. Fostul edil s-a căsătorit la 51 de ani cu cu aleasa inimii, Roxana Mihalache (31 de ani) cu care se iubește de peste zece ani. Cei doi au avut parte de o cununie civilă simplă, chiar în interiorul pușcăriei.

La începutul lunii martie 2020, Radu Mazăre a cerut să fie mutat la Penitenciarul din Slobozia, motivând că vrea să fie mai aproape de familia lui.

După căsătorie, se pare că Roxana Mihalache nu a mai trecut să-și viziteze soțul încarcerat. Din informațiile prezentate de sursa citată mai sus, Radu Mazăre deține în Madagascar un complex de bungalouri, Mantasaly Resort, afacere estimată la câteva milioane de euro.

‘Radu a fost mutat la penitenciarul din Slobozia și este bine. Nu are voie să primească vizitatori din cauza coronavirusului, dar eu pot merge la el pentru că îi sunt avocată, iar legea prevede acest aspect. ‘Roxana se află în Madagascar, are treburi acolo’, a declarat Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, pentru impact.ro.

citește și...