Fiul lui Marcel Toader nu poate intra în posesia averii rămase de la tatăl său

09.01.2020, 14:29
Fiul lui Marcel Toader nu poate intra în posesia averii rămase de la tatăl său
Fiul lui Marcel Toader nu poate intra în posesia averii

Fiul lui Marcel Toader nu poate intra în posesia averii rămase de la tatăl său, la șase luni de la decesul fostului sportiv. Maximilian a explicat cât de complicată e situația în care se află. 

Maximilian Toader a fost invitat, recent, la Antena Stars, și a vorbit despre averea lăsată de tatăl său și despre complicațiile succesiunii. 

Fiul lui Marcel Toader nu poate intra în posesia averii

„Era un om introvertit. Nu îi plăcea să îşi arate slăbiciunile. Îmi spunea că este ok de fiecare dată. De la problemele sufleteşti a plecat tot, pentru că odată ce eşti în vârf şi la un moment-dat îţi bagi toată munca ta într-un proiect şi pierzi tot, este greu”, a spus fiul fostului sportiv.

Ca Maximilian să poată intra în posesia tuturor bunurilor pe care le deţinea tatăl său, trebuie să facă succesiunea, însă asta ar însemna că va prelua și toate datoriile pe care le avea regretatul om de afaceri.

„Am rămas doar cu amintirea tatălui meu şi atât. Fac un apel la părinţi să se gândească foarte bine când au probleme, pentru că nu ştii ce îţi rezervă viaţa. N-am fost niciodată supărat pe el, pentru că problemele astea au venit fără voia lui. Din punct de vedere legal, pot să locuiesc acolo. Apartamentul este pe o firmă, firma este în insolvenţă, iar pentru a plăti creditorii trebuie să vând apartamentul, dar nu pot face succesiunea. Datoriile se ridică la 150 de mii de euro, iar preţul apartamentului este de 200.000 de euro. Dar apartamentul intrând în vânzare scade de fiecare dată, cu 10%. Am apelat la anumiţi prieteni care se gândesc să îl cumpere ei, ca să pot achita datoriile”, a mărturisit fiul lui Marcel Toader.

citește și...