Fiul lui Marcel Toader, distrus de moartea fostului rugbist

05.08.2019, 14:25
Fiul lui Marcel Toader, distrus de moartea fostului rugbist
Maximilian îl considera pe tatăl său cel mai bun prieten

Maximilian Toader, fiul fostului sportiv, este devastat de moartea sa și abia își găsește cuvintele. 

Moartea subită a lui Marcel Toader a îndurerat numeroase persoane. Pe lângă mama fostului sportiv, și fiul său, Maximilian, era extrem de apropiat de acesta. Mai mult, cei doi lucrau împreună în ultimul timp pentru a recondiționa piscine. 

Fiul lui Marcel a postat pe o rețea socială un mesaj emoționant despre afacerist și moartea acestuia: „Voi începe prin a vă mulțumi pentru toate cuvintele de încurajare! Îmi cer scuze că nu v-am putut răspunde, dar vreau să mă credeți că trec prin cea mai grea încercare din viața mea, de a-mi înmormânta unul dintre părinți! Pentru cei ce i-au fost prieteni, frați, apropiați sau cunoștințe tatălui meu, vă aștept mâine (luni, 5 august) după orele 13:00-14:00 la capela Cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oară alături de el! Încă o dată vă mulțumesc și prin aprecierile voastre și părerile de rău, îmi dau seama că l-ați descoperit pe adevăratul Marcel Toader. Felicitări, tata, m-ai făcut mândru până la capăt! Înmormântarea va avea loc miercuri în satul Cumpana (Județul Constanța)!”. 

„Eu încă am dubii dacă este tatăl meu sau fratele meu mai mare! Nu îmbătrânește niciodată! Cel mai bun prieten”, a scris Maximilian Toader într-o postare din trecut de pe Facebook. 

„Eu vin dintr-o familie tradiționalistă. Max a fost spectatorul a tot ceea ce mi s-a întâmplat mie, el a învățat lucrurile la justa lor valoare. Chiar zilele trecute eram la mare și a scris pe pagina de socializare că nu știe sigur dacă sunt tatăl lui sau fratele mai mare. Visul meu a fost să am cinci copii. Eu sunt un tip echilibrat, băiatul meu a fost lângă mine mereu. Îmi doresc foarte mult o fetiță pe care să o cheme Izabela”, declara afaceristul în urmă cu un an.

citește și...