Fiul lui Marcel Toader, dezvăluiri despre moartea acestuia. Cum l-a ajutat Maria Constantin, după ce a aflat că fostul ei soț a decedat

27.08.2019, 09:00

Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, trece prin momente grele după ce și-a pierdut tatăl în urmă cu mai bine de două săptămâni. Adolescentul a fost invitat într-0 emisiune tv, unde a mărturisit cum a aflat că Marcel Toader a încetat din viață.

Fiul lui Marcel Toader, dezvăluiri despre moartea acestuia. Cum l-a ajutat Maria Constantin, după ce a aflat că fostul ei soț a decedat

De asemenea, băiatul a povestit că Maria Constantin, una dintre fostele soții ale tatălui său, l-a sunat la scurt timp după ce a aflat că acesta a decedat.

Se pare că solista a vrut să îl ajute pe Maximilian Toader, însă el a refuzat. Deși nu a fost prezentă la înmormântare, Maria Constantin a trimis o coroană de flori.

‘Da, a trimis o coroană. Maria m-a sunat să mă întrebe dacă am nevoie de ajutor, am refuzat-o respectuos. Am apreciat gestul’, a spus Maximilian Toader.

Maximilian s-a ocupat singur de înmormântarea tatălui său și a refuzat să fie ajutat de prietenii acestuia.

‘Era o zi de sâmbătă, tatăl meu s-a dus la un vechi prieten de al lui, undeva în Periş, stăteau la un grătar, piscină. Eu eram undeva în Colentina. Pe mine m-a sunat cel mai bun prieten al lui că tata a suferit un infarct. Nu mi-au spus că a decedat.

Am ajuns acolo şi în momentul în care m-am dat jos din maşină am văzut o maşină din poliţie, m-am întâlnit cu o salvare pe drum. A venit poliţistul la mine şi mi-a spus: Condoleanţe! Nu am mai avut reacţie. Am rămas stană de piatră. Eu îl luam de acasă, ştiam ce mănâncă, îl duceam la piaţă, nu mai fuma demult, nu mai bea la fel de mult. Nu pot să îmi explic. Tatăl meu nu a fost genul de om să se plângă. Ţinea totul în el. Supărările s-au adunat, cu firma, cu proiectele, cu căsniciile’, a spus Maximilian Toader.

citește și...