Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, dezvăluiri emoționante despre tatăl său: „Mi-a spus mereu să rămân autentică”

11.09.2019, 12:23
Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, dezvăluiri emoționante despre tatăl său: „Mi-a spus mereu să rămân autentică”
Katarina are acum 20 de ani

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe, Katarina, a vorbit, într-un interviu recent, despre relația pe care o avea cu tatăl său, care a decedat anul trecut. 

Katarina Dyer are acum 20 de ani și este studentă la Conservator. După ce a debutat ca solistă la 13 ani, tânăra va reveni în curând cu noi proiecte muzicale. 

Într-un interviu pentru Click, fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe a vorbit despre relația pe care o avea cu tatăl său vitreg. 

„Andrei mi-a spus să rămân autentică”

„Andrei mi-a spus mereu să îmi creez o imagine de artist, dar să rămân autentică. Să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă, să consolidez ceva solid în timp. Când i-am spus lui Andrei prima oară că aș vrea să cânt, ne aflam într-un restaurant, aveam 13 ani. El mi-a zis că dacă nu sunt în stare să mă ridic acum și să cânt cât de tare pot, de față cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă și să acaparez publicul. Evident că i-am demonstrat că pot și că asta îmi doresc să fac”, a dezvăluit Katarina. 

Tânăra a vorbit și despre planurile sale de viitor privind muzica: „Avem de pregătit un EP de 6 piese, e primul proiect care mă va reprezenta ca identitate artistică și va avea un concept special cu fuziune de stiluri muzicale, precum trap, pop, r&b, rap și jazz. Până atunci vom lansa câteva proiecte dance de club și o piesă pentru piața internațională în colaborare cu Whats UP, iar apoi alături de DJ Sava”.

 

citește și...