Fiica unui afacerist din Cluj, găsită moartă în casă! Tânăra avea probleme cu drogurile

23.12.2019, 14:56
Fiica unui afacerist din Cluj, găsită moartă în casă! Tânăra avea probleme cu drogurile
Fiica unui afacerist din Cluj, găsită moartă în casă

Fiica unui afacerist din Cluj a fost găsită moartă în casă! Tânăra de 26 de ani avea probleme cu drogurile încă de acum cinci ani. 

Familia unui cunoscut afacerist din Cluj trece prin clipe grele după ce fiica sa, Cezara Ioana Mureșan, a murit. Trupul tinerei a fost găsit chiar de mama sa, care nu a reușit să ia legătura cu fata timp de mai multe săptămâni și a mers la domiciliul acestuia. Potrivit ziardecluj.ro, Cezara Ioana a decedat de mai multă vreme, corpul său aflându-se într-o stare avansată de putrefacție. 

Fiica unui afacerist din Cluj, găsită moartă în casă

Tânăra avea probleme cu consumul de droguri încă de acum cinci ani, când a ajuns în presă din cauza unui scandal pe care l-a avut cu mama ei. 

„Am scuturat-o puțin, poate că i-a sărit sângele, dar nu e adevărat că am lovit-o tare și continuu, cum spun martorii. Eu, de fapt, vroiam sa ma iau dupa o persoana din anturajul ei cu care ea se intalnise sarind gardul de acasa, un nenorocit din gasca ei, care-i daduse droguri. Ea m-a oprit, a picat pe jos, s-a umplut de praf, de aici dramatismul scenei”, spunea atunci mama tinerei. 

„Tânăra de 26 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a fost găsită decedată în locuință. Nu există suspiciuni, în cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpa. Cadavrul a fost ridicat de IML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj care au fost chemați de urgență la locuința fetei pentru a efectua primele cercetări în aceast caz.

„Era moartă de un timp bun. Corpul ei era în stare avansată de putrefacție. Din cauza timpului lung în care a stat cadavrul în apartament a început să se usuce, era mumificată. Nu e o scenă pe care o vezi foarte des și nu e ușor să faci cercetări într-un mediu atât de ostil. Fata era cunoscută, băga de toate. Din câte am înțeles situația le era scăpată de sub control inclusiv părinților care au încercat să o ajute”, au declarat surse apropiate anchetei pentru ziarulclujean.ro.

citește și...