Fiica primarului din Deva, infectată cu coronavirus. Și-a făcut selfie în izoletă

16.03.2020, 11:03
Fiica primarului din Deva, infectată cu coronavirus. Și-a făcut selfie în izoletă

Fiica primarului din Deva, Florin Oancea, este infectată cu noul coronavirus. Edilul a publicat un selfie pe care fica sa l-a făcut în izoletă în timp ce era transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

Primarul Devei, Florin Oancea, a fost diagosticat cu noul coronavirus. Pe pagina sa de Facebook, acesta a spus că fiul și soția sa au fost testați negativ, în timp ce fiica sa a fost depistată pozitiv.

Fiica primarului din Deva și-a făcut un selfie în timp ce era transportată cu izoleta. Edilul a publicat imaginea cu fiica sa.

”Dragi prieteni,
Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea.

Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19
Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV – şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea.

Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!”, este mesajul transmis de primarul din Deva.


Florin Oancea, primarul Devei, și administratorul public Adrian David Nicolae au fost confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus după ce au participat la reuniunea BNP a PNL, la care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac, primul politician român testat pozitiv cu noul coronavirus.

În România au fost confirmate 158 de cazuri de infectare cu nou coronavirus. 19 cazuri au fost confirmate luni. Peste 6.500 de oameni au murit în întreaga lume din cauza pandemiei COVID-19, iar aproape 170.000 de persoane au fost infectate cu virusul apărut la sfârșitul anului trecut în orașul Wuhan din China. În România au fost deja interzise evenimentele la care participă peste 50 de oameni. Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat starea de urgență începând de luni, 16 martie 2020.

citește și...