Fiica olandezului care a ucis-o pe fata din Gura Șuții, mesaj pentru familia îndoliată

27.09.2019, 16:03
Fiica olandezului care a ucis-o pe fata din Gura Șuții, mesaj pentru familia îndoliată
Fiica olandezului a fost devastată la aflarea faptelor comise de tatăl ei

Fiica olandezului care a ucis-o pe fata de 11 ani din Gura Șuții a transmis un mesaj familiei îndoliate. Victima pedofilului de 47 de ani a fost condusă ieri pe ultimul drum. 

Fiica olandezului suspectat că a omorât-o pe Adriana Fieraru, o fetiță de doar 11 ani din Gura Șuții, județul Dâmbovița, a dorit să le adrese un mesaj părinților îndoliați.

Fiica olandezului a aflat din presa locală despre crimă

Astfel, avocații familiei olandezului au transmis cuvintele fiicei lui Johaness Visscher către CANCAN. Tânăra este extrem de afectată de cele întâmplate, iar rudele și apropiații săi îi sunt alături și încearcă să o protejeze în această perioadă grea. Fata a aflat în urmă cu trei zile din presa locală despre faptele reprobabile ale tatălui său.

„Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia Mihaelei! A fost foarte greu să înțelegem ce s-a întâmplat în România. Fiica lui Johannes Visscher este foarte afectată emoțional din cauza situației oribile. Familia a încercat să facă tot ce se poate pentru a o proteja”, au spus avocații familiei Visscher.

 

citește și...