Fiica lui Johnny Depp, apariție de senzație în cel mai recent film al ei. Tânăra a pozat topless la 22 de ani

04.01.2022, 17:11

Lily Rose Depp, frumoasa fiică a lui Johnny Depp, si-a facut debutul topless în noul ei film numit Wolf. Frumoasa blondină, în vârstă de 22 ani, s-a dezbracat de inhibitii. La 22 de ani, ea a avut deja o carieră de actorie impresionantă, cu roluri în filme precum Tusk , Yoga Hosers, The King, The Dancer și multe altele. Cea mai recentă incursiune a ei în meseria ei include viitorul thriller Wolf, în care joacă rolul unei femei cu probleme care nu crede că este umană. 

Actrița Lily-Rose Depp își face debutul nud pe marele ecran în videoclipurile HQ de mai jos din noul film „Wolf” (2021).

Actrița Lily-Rose Depp își arată sânii nud, pozând goală într-o cadă în noua captură de ecran dintr-o scenă topless din filmul „Wolf” (2021).

Cine este Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp este fiica lui Johnny Depp si a fostei sale partenere Vanessa Paradis. La 22 de ani, ea a avut deja o carieră de actorie impresionantă, cu roluri în filme precum Tusk , Yoga Hosers, The King, The Dancer și multe altele. Cea mai recentă incursiune a ei include viitorul thriller Wolf, în care joacă rolul unei femei cu probleme care nu crede că este umană. 

Potrivit People, filmul urmărește personajul lui MacKay ca un tânăr care crede că este un lup prins în corpul unei ființe umane. Din cauza iluziei sale, oricât de puternică ar fi, el este trimis la o clinică supranumită „grădina zoologică”, specializată în vindecarea persoanelor care suferă de „disforie de specie”. Acolo, el îl întâlnește pe personajul interpretat de fiica lui Johnny Depp, care crede, ca și el, că și ea este un animal care este pur și simplu în formă umană, indiferent de motiv. În diverse puncte, primul trailer oficial o vede luând forma unei pisici sălbatice, chiar și-a aruncat îmbrăcămintea la un moment dat. Pe măsură ce trailerul continuă, devine clar că oamenii care lucrează acolo nu sunt ceea ce par. Lucruri precum o cușcă și tactici de conversie indisciplinate încep să prindă contur, ceea ce indică faptul că acest loc va vedea rezultate la pacienții săi, chiar dacă trebuie să recurgă la (și acest termen pare ironic în acest context) tactici inumane.

Nu este prima dată când actrița a pozat topless

Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp și o actriță de sine stătătoare, a crescut un număr constant de urmăritori pe Instagram datorită imaginilor distractive, cochete și uneori artistice. Recent, ea a pozat într-o imagine artistică în topless, cu niște imagini de fundal cool și un prosop așezat cu grijă.

Este demn de remarcat că aceasta nu este prima dată când actrița de 21 de ani și modelul de pe Instagram a pozat topless. În 2018, când era încă adolescentă, a făcut parte dintr-o ședință foto artistică pentru coperta revistei V Magazine, adesea cunoscută pentru fotografiile provocatoare.

 

 

citește și...