Fiica lui Gheorghe Dincă a făcut noi declarații! ‘Să nu se mai înflorească și hai să încercăm să aflăm adevărul’

15.08.2019, 11:52
Fiica lui Gheorghe Dincă a făcut noi declarații! 'Să nu se mai înflorească și hai să încercăm să aflăm adevărul'
Fiica lui Gheorghe Dincă a făcut noi declarații! 'Să nu se mai înflorească și hai să încercăm să aflăm adevărul'
Fiica lui Gheorghe Dincă a făcut noi declarații, la Antena 3. Daniela a vorbit despre trecutul tatălui său, suspectul principal în cazul crimelor de la Caracal. Ea a mărturisit că, dacă se adeverește că el este un criminal, nu l-ar ierta niciodată pe tatăl său.

Fiica lui Gheorghe Dincă a făcut noi declarații! ‘Să nu se mai înflorească și hai să încercăm să aflăm adevărul’

În plus, femeia a explicat că nici, nici mama ei nu au fost abuzate de Gheorghe Dincă.

‘Mama e distrusă. Legat de mama mea o să fie niște declarații. Dacă o să se vrea din partea dvs. să se facă niște verificări… Să se verifice înainte să se facă niște acuzații. Eu nu-l scuz dacă e adevărat ce a făcut, nu o să-l iert.

Nici nu am cuvinte să mă exprim dacă fapta e adevărată. Mama mea nu are nicio legătură. Nici mama și nici tata nu au lucrat niciodată în Bari, pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există așa ceva. Mama mea a lucrat până în ultima zi – acte au fost depuse la autorități – a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari’, a declarat Daniela Dincă la “Sinteza Zilei”.

Referitor la acuzațiile de trafic de persoane, fiica lui Dincă a spus: ‘Tatăl meu, cât am fost eu copil, nu a fost niciodată violent, să ne bată, să-i rupă mamei mele o mână sau să-i înnegrească un ochi. Ce s-a întâmplat după momentul în care am plecat la facultate…. să nu se mai înflorească și hai să încercăm să aflăm adevărul. Așa cum dumneavoastră vreți să aflați adevărul, așa vrem și noi, familia. Nu cred că e implicat în vreun trafic, în nimic din ce se spune’. 

‘Noi, familia, am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de față sunt indicii că ar fi făcut. Hai să aflăm adevărul că niciunul nu s-a ascuns și nu cred că am dispărut undeva’, a mai adăugat Daniela Dincă.

Gheorghe Dincă rămâne în arest pentru încă 30 de zile. Tribunalul Olt a prelungit, miercuri, 14 august, mandatul de arestare preventivă pe numele criminalului.

citește și...