Fiica lui Florin Salam se pregătește să-i taie moțul băiețelului ei. Detalii despre eveniment

17.06.2020, 14:50
Fiica lui Florin Salam se pregătește să-i taie moțul băiețelului ei. Detalii despre eveniment
Fiica lui Florin Salam se pregătește să-i taie moțul băiețelului ei. Detalii despre eveniment

Betty Stoian, fiica binecunoscutului Florin Salam, se pregătește de un eveniment important în viața sa, și anume să-i taie moțul băiețelului ei.

Fiica lui Florin Salam îi va tăia moțul fiului ei în aceeași zi în care Cătălin Vișănescu, soțul vedetei, își serbează ziua de naștere. cele două evenimente au loc în data de 2 iulie.

Betty Salam a oferit detalii despre tăierea moțului băiețelului ei, Matthias. La eveniment vor participa 50 de persoane, pentru a respecta măsurile luate de autorități din cauza pandemiei.


Cine sunt nașii copilului

Betty Stoian a dezvăluit că nașii micuțului Matthias sunt prieteni apropiați ai partenerului ei de viață, Cătălin Vișănescu.

„Nașii sunt din partea lui Cătălin, niște prieteni foarte apropiați. Nu sunt cunoscuți, niște oameni simpli și frumoși”, a declarat fiica lui Florin Salam la o emisiune de televiziune, potrivit spynews.ro.

Ce îi pune pe tăviță copilului la tăierea moțului

Betty Stoian a explicat și ce anume i se va pune pe tavă lui Matthias la tăierea moțului. Conform tradiției, pe tavă se pun mai multe obiecte din care micuțul alege. Se spune că obiectele alese determină cariera pe care o va avea copilul ulterior.

„O să îi pună carte, pix, chei, bani, verighetă, exact ce se pune. Eu nu îmi doresc să cânte, îmi doresc să fie om de afaceri și să fie tot timpul cu familia”, a spus Betty Stoian.

”Nu știu dacă tata o să cânte”

Fiica lui Florin Salam a declarat că nu știe dacă tatăl ei va cânta la evenimentul important din viața familiei sale. Betty își dorește ca acesta să stea cu familia și să se distreze împreună.

”Nu știu dacă tata o să cânte. Eu îmi doresc să stea alături de noi și să ne distrăm împreună, dar vor fi… Avem DJ, avem pe cineva care să cânte”, a menționat Betty Stoian.

citește și...