Fiica lui Dany Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu, devastată după moartea lui: ‘Acum plânge din orice’

24.09.2019, 13:55

Dany Vicol, tânărul de 24 de ani mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu, a lăsat în urmă o familie devastată de durere. Fiica bărbatului a aflat abia acum că tatăl ei a decedat. Copila de 7 ani a aflat de la familie că ‘tati a plecat la Ceruri’.

Fiica lui Dany Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu, devastată după moartea lui: ‘Acum plânge din orice’

Mătușa lui Dany Vicol a mărturisit că minora nu își mai vizitează bunica paternă și abia dacă mai intră în casa în care a locuit părintele ei.

‘Psihologul ne-a recomandat să nu îi spunem nici acasă la bunică, nici le mama ei. Pentru că ar putea să urască toată viaţa locul acela. Ne-a spus să mergem într-un parc. Mama ei i-a spus că tati a ales să se ducă la Ceruri, că lui Doamne-Doamne i-a plăcut de el. Nu i-a spus că a murit. Atunci fetiţa a pus mânuţele pe obraji şi a spus: „Ştiam”. Nu a plâns. A întrebat-o mama ei de unde ştia. Nu a vrut să spună. Ori a simţit, ori a visat. Nu a avut acces la televizor sau la alte surse de informaţii. Nu s-a dus la şcoală să ia legătura cu cineva’, a povestit Aurelia Guţu, pentru Click! 

‘Nu spune că plânge pentru că a murit tati. Plânge din orice. Că e un căţel abandonat, că s-a zgâriat, dar nu plânge direct de tatăl ei. Nu îl pomeneşte în niciun fel. Psihologul a spus că ea caută un refugiu să plângă de ceva şi să o lăsăm să plângă’, a mai adăugat mătuşa victimei lui Mario Iorgulescu.

De asemenea, mama lui Dany Vicol plânge încontinuu.

‘Am fost la psiholog cu ea, i-a dat tratament, e în concediu medical acum. Acum mai vede şi ştirile că îl pregăteşte pe Mario cu cel mai bun psiholog. Pe noi nu ne-a pregătit nimeni pentru vestea aceasta. Sunt distruşi amândoi. Am fost la poliţie. Am făcut demersuri. O să mergem să facem o cererere la asigurarea de la maşina lui Dani.’, a povestit sora femeii.

Mai mult de atât, femeia a adăugat că familia Iorgulescu nu i-a mai contactat şi ceea ce s-a speculat, că au cerut 3 milioane de euro, nu este adevărat. „Nu am cerut niciun ban. Şi nu ne-a dat nimeni niciun ban. Înmormîntarea a fost făcută din banii familiei”, a mai spus Aurelia Guţu.

citește și...