Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a cununat civil! Primele imagini de la nunta Teodorei Becali. Cine este soțul ei

10.10.2019, 16:58

Sărbătoare mare în familia lui Gigi Becali! Fiica cea mare a finanțatorului FCSB, Teodora, s-a cununat civil cu alesul inimii sale. Tânăra de 24 de ani s-a măritat cu Mihai Theodor Mincu, după câțiva ani de relație. Băiatul a fost rapid acceptat de familia miresei, iar Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa ginerelui său. Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, iar mirii au spus ‘DA’ la un hotel de lux din Capitală.

Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a cununat civil! Primele imagini de la nunta Teodorei Becali

Pentru cea mai frumoasă zi din viața sa, Teodora Becali a purtat o rochie albă, mulată pe corp, care i-a venit de minune. Nici tatăl său, Gigi Becali, nu s-a lăsat mai prejos. Latifundiarul nu-și mai încape în piele de fericire, iar imaginile surprinse cu el la nunta fiicei sale sunt geniale. Gigi Becali a sosit la cununia fiicei sale, alături de soția lui, Luminița, dar și de fiica cea mică și mama sa.

Îmbrăcat la patru ace, Gigi Becali părea vizibil emoționat și -a îndreptat cu pași repezi spre intrarea hotelului.

Petrecerea de nuntă va avea loc la un restaurant de lux din București, la care vor participa peste 700 de invitați. Mirele provine dintr-o familie înstărită şi pare a fi pe placul lui Gigi Becali.

‘Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine’, declara Gigi Becali.

Mihai Theodor Mincu este cunoscut în lumea bună a Capitalei drept ”crai de Dobroești”. În vârstă de 28 de ani, tânărul pare să fie un bun afacerist căci a reușit să strângă o mică avere din comercializarea accesoriilor de lux dedicate femeilor.

citește și...