Fiica Alessandrei Stoicescu are coronavirus. Cum se simte micuța de 1 an și jumătate

22.12.2020, 11:56
Fiica Alessandrei Stoicescu are coronavirus. Cum se simte micuța de 1 an și jumătate
Fiica Alessandrei Stoicescu are coronavirus. Cum se simte micuța de 1 an și jumătate

Alessandra Stoicescu a dezvăluit că fiica și soțul ei, Sergiu Constantinescu, au fost diagnosticați pozitiv cu coronavirus. 

Știrista de la Antena 1 a precizat că și-a făcut și ea testul pentru COVID-19, dar a ieșit negativ.

În schimb, fetița celor doi, în vârstă de 1 an și jumătate a luat și ea COVID-19, iar simptomele ei includ febra ușoară și stare de somnolență. Soțul ei a avut simptome precum dureri musculare și febră.

Fiica Alessandrei Stoicescu are COVID-19

Pentru a avea grijă de fiica sa și pentru a nu-și pune în pericol colegii de la Antenă, Alessandra Stoicescu a luat o pauză de la apariția pe micile ecrane.

‘Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă. Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome.

Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut. Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…) Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea’, a dezvăluit Alessandra în mediul online.

citește și...