Femeia asta s-a certat cu iubitul și s-a răzbunat în cel mai crunt mod cu putință! Ce bacșiș a dat de pe cardul bărbatului i-a lăsat cu gura căscată pe chelneri

04.07.2019, 11:33
Femeia asta s-a certat cu iubitul și s-a răzbunat în cel mai crunt mod cu putință! Ce bacșiș a dat de pe cardul bărbatului i-a lăsat cu gura căscată pe chelneri
Bacșișul enorm a fost încasat de chelner

Fiecare femeie reacționează diferit după o ceartă cu iubitul, însă o tânără a făcut un gest complet neașteptat, care a stârnit uimirea celor din jur. Bacșisul pe care aceasta l-a lăsat de pe cardul bărbatului a fost, pentru iubită, răzbunarea perfectă pentru ceartă!

O femeie de 24 de ani din Florida a fost reținută de poliție luni, după ce a lăsat un bacșiș de 5.000 de dolari de pe cardul de credit al iubitului său. Conform plângerii înregistrate la poliție, Serina Wolfe și partenerul său au mâncat joia trecută în restaurantul Cler Sky Cafe din Clearwater Beach, aflat la vest de Tampa. La un moment dat, tânăra i-a cerut iubitului să îi cumpere un bilet de avion spre New York, orașul său natal, iar acesta a refuzat, blocându-și cardul pentru scurt timp. 

Nota de plată era de doar 55$

După ce cardul era din nou activ și putea fi folosit, tânăra l-a folosit pentru a lăsa un bacșiș de 5.000 de dolari, la o notă de plată de doar 55,37$. Atunci când bărbatul a realizat ce s-a întâmplat și a confruntat-o vizavi de bacșișul imens, Wolfe a negat, iar iubitul său a raportat tranzacția băncii, spunând că a fost frauduloasă. 

Chelnerul a încasat bacșișul fabulos

Atunci când restaurantul a fost contactat de cei de la bancă, luni, era prea târziu, deoarece chelnerul deja încasase bacșisul de 5.000 de dolari. Atunci când a fost reținută luni, tânăra a recunoscut că a folosit cardul iubitului pentru a se răzbuna, cheltuind suma imensă. Potrivit BuzzFeed, femeia este acuzată de furt și i s-a stabilit o cauțiune de 1.000$. 

 

citește și...