Fără ce nu ar putea trăi Andreea Esca. ”Aș rezista 4 minute fără el”

08.07.2021, 15:00
Fără ce nu ar putea trăi Andreea Esca. ”Aș rezista 4 minute fără el”
Fără ce nu ar putea trăi Andrea Esca. ”Aș rezista 4 minute fără el”

Andreea Esca, prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la Pro TV, a făcut mărtrisri într-un interviu. Aceasta a fost întrebată fără ce anume nu ar putea trăit. Vedeta, în vârstă de 48 de ani, a explicat de ce anume nu s-ar putea lipsi în viața sa de zi cu zi. ”Aș rezista patru minute fără el”, a afirmat știrista.

Prezente la un eveniment monden, mai multe vedete din România au fost provocate să răspundă la întrebarea ”Fără ce nu ai putea tu să trăiești?”.

Printre acestea s-a aflat și Andreea Esca.

Fără ce nu ar putea trăi Andrea Esca. ”Sunt foarte atașată de oameni în general”

Andreea Esca a mărturisit că i-ar fi fi foarte greu să trăiscă fără oameni. În ceea ce privește lucrurile materiale, vedeta a spus că nu ar putea sta departe de telefon.

”Fără oameni. Sunt foarte atașată de prietenii mei, de familie, de oameni în general. De lucruri materiale… nu știu… fără telefon. Aș rezista 4 minute fără el”, a declarat Andreea Esca, potrivit vorbestelumea.protv.ro.

Cum a ajuns Andreea Esca să lucreze în televiziune

Într-un interviu pentru revista Tango, Andrea Esca povestea cum a ajuns să lucreze în televiziune. Vedeta a lucrat în televiziune pentru prima dată la postul TV  SOTI. ”Când eram în anul întâi, un coleg din liceu mi-a zis că se face o televiziune particulară și se caută reporteri. Așa am ajuns la Soti. Vartan Arachelian făcea interviurile cu jurnaliștii. Îmi era frică, mi se părea sever și foarte serios. Mi-a zis să merg să dau o probă în camera de alături. Acolo mi-au dat un ziar, m-au pus la o masă și mi-au zis: ”citește!”. Am citit ca la serbare. Când am ieșit, era Marilena Rotaru pe hol, ea era producătoarea din seara aceea. M-a întrebat: tu ai fost acum înăuntru și ai dat probă? Poți să rămâi diseară să ne prezinți și nouă știrile? Și așa am început. Eu eram venită de acasă, cu un pulover de la mama, pe gât, cu părul lung, nu mă coafam, nu mă fardam. Așa am intrat și am prezentat știrile prima dată în viață”, detalia Andreea Esca.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

citește și...