Familia Măceșanu, chemată să ridice certificatul de deces al Alexandrei

20.12.2019, 15:17
Familia Măceșanu, chemată să ridice certificatul de deces al Alexandrei
Familia Măceșanu, chemată să ridice certificatul de deces

Familia Măceșanu a fost chemată să ridice certificatul de deces al Alexandrei. Anunțul a fost făcut chiar de unchiul adolescentei dispărute în iulie de la Caracal.

La cinci luni de la începerea anchetei de la Caracal, DIICOT a cerut familiei Măceșanu să ridice certificatul de deces al Alexandrei. 

Familia Măceșanu refuză să ridice certificatul de deces

Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a făcut anunțul pe o rețea socială și a explicat de ce părinții adolescenței nu vor merge să ridice actul de deces. 

„DIICOT a cerut familiei mele să vină să ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, îngerului nostru şi al multor romani?. Şi asta în timp ce familia Dincă, complice la răpirea Alexandrei este liberă şi DERBEDEUL de Daniel Dincă este liber să facă orice, eventual să şi omoare. Luni, 23 decembrie, familia va da o declaraţie prin care să comunice oamenilor legii că refuză să ridice un astfel de document fără corpul Alexandrei, cu o analiza INML pe care am dovedit-o deja împotriva propriilor norme, standarde, termene. Mai mult decât atât, fără ca Alexandra sa fie cautată de DIICOT şi să fie investigată temeinic pista traficului de persoane, deşi exista foarte multe probe în acest sens”, a spus Cumpănașu.

citește și...