Fabulos! Ce meserie și-a ales să facă Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova!

03.07.2019, 14:26
Liviu Dragnea revine la meseria de bază

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a ales să revină la meseria sa de bază pe perioada în care este încarcerat la Penitenciarul Rahova. Politicianul are de executat o pedeapsă de 3 ani și șase luni de închisoare, după ce a fost condamnat pe 27 mai. 

Potrivit Digi 24, Dragnea a dorit să revină în domeniul de activitate pe care l-a studiat în facultate și a primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova, unde va repara mașini.

Dragnea va repara mașini la Penitenciarul Rahova

Odată ajuns după gratii, Dragnea a petrecut 21 de zile în carantină, apoi o comisie a hotărât că fostul șef al PSD își va executa pedeapsa la Rahova, în regim închis. Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția copilului Teleorman. Aceasta a fost a doua condamnare definitivă a politicianului, după cea din dosarul referendumului, atunci când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Potrivit legii, la fiecare patru zile de lucru în timpul detenţiei, condamnatul câştigă încă o zi scăzută din pedeapsă.

L-a avut profesor pe celebrul Petre Roman

Fostul președinte al Camerei Deputaților a absolvit în 1987 Facultatea de Transporturi Auto, secția Autovehicole Rutiere, în cadrul Universității Politehnice din București, unde l-a avut profesor de mecanică a fluidelor chiar pe fostul premier Petre Roman. Primul loc de muncă al politicianului PSD a fost la Secția Auto a Întreprinderii de Utilaj Greu și Transport pentru Construcții din Craiova, unde a lucrat ca inginer stagiar.