Explicaţia Anamariei Prodan după ce l-a lovit pe Dan Alexa: ‘Simțeam că îmi ia fața Halep’

14.07.2019, 10:50
Explicaţia Anamariei Prodan după ce l-a lovit pe Dan Alexa: 'Simțeam că îmi ia fața Halep'
Explicaţia Anamariei Prodan după ce l-a lovit pe Dan Alexa: 'Simțeam că îmi ia fața Halep'

Scene halucinante după meciul dintre Astra și FC Botoșani, sâmbătă seară (13 iulie). Anamaria Prodan şi-a vărsat nervii pe Dan Alexa, antrenorul gazdelor, pe care l-a lovit puternic peste faţă la scurt timp după ce partida s-a încheiat.

Explicaţia Anamariei Prodan după ce l-a lovit pe Dan Alexa: ‘Simțeam că îmi ia fața Halep’

Motivul ar fi fost iubita lui Dan Alexa, o brunetă sexy, pe care Prodanca ar fi geloasă. Întrebată despre incident, Anamaria a precizat că nu a fost vorba despre o ceartă amoroasă, ci de nişte transferuri nereuşite.

‘Am vorbit despre nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasă şi vulcanică. La ce circ e în presă, iar sunt în prim-plan. Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport şi am simţit că îmi ia faţa Halep.

M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul… Glumesc. Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult’, a declarat impresarul, conform cancan.ro.

Ea este femeia pentru care Anamaria Prodan a făcut o criză de gelozie şi l-a lovit pe Dan Alexa

Anamaria Prodan, care este impresarul antrenorului Dan Alexa, ar fi făcut o criză de gelozie, pentru că acesta era aşteptat în parcare de o tânără sexy, Andrada, care a fost şi ea prezentă la meci.

Înainte de incident, Prodanca a vizionat meciul alături de patronul Astrei, Ioan Niculae, iar la final s-a dezlănțuit la adresa antrenorului, deşi în jurul lor se mai aflau persoane.

După o discuţie aprinsă, în holul de lângă vestiare, la stadionul din Giurgiu, după meciul Astra – FC Botoșani, Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul peste obrazul stâng pe Dan Alexa.

De vina ar fi fost o brunetă focoasă, care a fost şi ea prezentă la meci, lucru care a înfuriat-o pe Anamaria Prodan. Dan Alexa ar avea o relaţie cu această tânără, însă Prodanca nu ar fi de acord. Vedeta nu a ţinut cont că toată scena s-a văzut prin sticla uşilor, care i-a lăsat mască pe toţi.

La final, Dan Alexa a plecat cu femeia care ar fi făcut-o geloasă pe Anamaria Prodan. Toţi 3 au fost văzuţi spre zona de ieşire din vestiar, iar Anamaria l-a pupat pe Alexa şi a salutat-o pe Andrada fără să se uite la ea. Încercând să se scoată din toată situaţia jenantă, Dan Alexa a spus:

‘N-a fost nimic, vorbeam de transferuri, hai să fim serioși! Am citit și eu. Aveți să mă întrebați ceva de fotbal’, le-a spus acesta jurnaliştilor de la faţa locului.

În ultimii ani, s-a tot speculat de o relaţie amoroasă între Dan și Anamaria, dar de fiecare dată, impresara a negat totul, venind şi cu argumente.

‘Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea.

Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia’, a fost explicația Anamariei.

citește și...