Experiență neplăcută pentru Cleopatra Stratan și iubitul ei. ”Ne-am panicat pentru câteva secunde”

02.09.2020, 14:36
Experiență neplăcută pentru Cleopatra Stratan și iubitul ei. ”Ne-am panicat pentru câteva secunde”
Experiență neplăcută pentru Cleopatra Stratan și iubitul ei. ”Ne-am panicat pentru câteva secunde”

Cleopatra Stratan și iubitul ei, Edward Sanda, au trecut prin momente de panică după ce au rămas blocați într-un lift.

Experiență neplăcută pentru cântăreața Cleopatra Stratan și iubitul său, Edward Sanda. Cei doi au rămas blocați într-un lift și au povestit despre cele întâmplate într-o postare pe care au făcut-o pe rețelele de socializare.

”Am mers să probăm niște haine. Intrăm în bloc, intrăm în lift, totul ok, trebuia să urcăm până la etajul patru. Apăsăm patru, dar după patru secunde se blochează. Deschidem ușile, jumătate perete, jumătate ușă, apăsăm pe butoane, nimic.

Noi nu ne-am blocat niciunul în lift, niciodată. Ne-am panicat pentru câteva secunde. Nu vă dorim să vă blocați în lift nici măcar zece secunde”, au explicat cei doi, relatează spynews.ro.

Incidentul s-a încheiat cu bine, iar Cleopatra Stratan a afirmat că nu i-a fost teamă pentru că a fost împreună cu iubitul ei.

”Am urcat apoi pe scări, la fel am și coborât. O să mai luăm liftul, dar nu pe acela. Oricum, nu aveam nicio panică, dacă sunt cu tine, nu am nicio treabă”, a spus artista din Republica Moldova.

Ce spune Cleopatra Stratan despre iubitul ei

Cleopatra Stratan a acordat un interviu recent pentru emisiunea “Un show de doi galbeni”, prezentată de Dorin Galben, în care a vorbit sincer despre iubirea ei cu Edward Sanda. Prima dată s-au văzut pe 1 iunie 2014 la Caracal, la un concert, au colaborat la finalul lui 2018 pentru melodia ”Cozonac”, însă dragostea s-a înfiripat în luna februarie, înainte de pandemie.

”Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, a declarat Cleopatra Stratan.

citește și...