Este la un pas să devină milionar datorită jocurilor pe calculator. Mama lui a făcut un gest unic

23.05.2019, 09:49
Este la un pas să devină milionar datorită jocurilor pe calculator. Mama lui a făcut un gest unic

Este la un pas să devină milionar la doar 15 ani. Asta datorită jocurilor pe calculator. Pentru a avea timp necesar, mama lui chiar l-a retras de la școală.

Un adolescent din Marea Britanie a fost retras de mama lui de la școală, ca să își urmeze visul: acela de a juca jocuri online. Și dacă pentru unii decizia a fost șocantă, mama lui a considerat că a luat cea mai bună hotărâre. Nu de alta, dar în mai puțin de trei luni, fiul ei a câștigat 75.000 de lire sterline.

Când mi-a propus mama să mă retrag pentru o vreme de la școală, ca să pot juca la nivel profesionist, am crezut că nu aud bine! Inițial, nu a crezut că sunt un jucător prea bun, dar când am început să o trezesc noaptea din somn, spunându-i că tocmai câștigasem câteva mii de lire într-un campionat online la care participau jucătorii de top din Europa, a înțeles că știu ce fac.

A fost cea mai bună soluție pentru mine. Câteva săptămâni mai târziu, m-am calificat în Finala Cupei Mondiale de Fortnite din New York. Calificarea mi-a adus un câștig de 50.000 de lire. Dacă voi ieși pe primul loc, o să iau marele premiu de 23 de milioane de lire sterline. O nebunie!”, a povestit Benjy.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

citește și...