Ella de la Puterea Dragostei, toate detaliile despre noul iubit! ‘Vreau să-l păstrez secret cât pot, nu pot să spun cum îl cheamă’

18.08.2021, 16:01
Ella de la Puterea Dragostei, toate detaliile despre noul iubit! 'Vreau să-l păstrez secret cât pot, nu pot să spun cum îl cheamă'
Ella de la Puterea Dragostei, toate detaliile despre noul iubit! 'Vreau să-l păstrez secret cât pot, nu pot să spun cum îl cheamă'

Ella de la ‘Puterea Dragostei’ a participat în cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial de la Kanal D. După ce a suferit enorm din pricina lui Jador, se pare că bruneta și-a găsit sufletul pereche. 

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit într-un interviu că își dorește o familie și mulți copii.

Ella și partenerul său sunt împreună de trei luni, însă brunetă preferă să fie discretă atunci când vine vorba de viața ei personală.

Ella de la Puterea Dragostei, toate detaliile despre noul iubit!

„El are totul. Nu am crezut niciodată că găsești pe cineva care să te completeze complet, dar am găsit. Suntem de trei luni și ceva împreună, trăim intens pentru că suntem în fiecare zi împreună. Nu locuim împreună, încă, dar ne înțelegem foarte bine. Trăim totul spontan. Am sentimente sincere și pe el îl văd un om foarte sincer, dar se poate întâmpla orice.

Viața nu constă în cadouri, lucrurile se pot face împreună, dar cred că cel mai important este ce simți când ești lângă omul acela, el îmi oferă liniștea aia necesară. Vreau să-l păstrez secret cât pot, nu pot să spun cum îl cheamă. Pot da doar o inițială: M’, a declarat Ella Tina la Antena Stars.

Ce s-a întâmplat cu Ella, după despărțirea de Jador

Ella și Jador au fost un cuplu controversat. Cei doi s-au despărțit și apoi împăcat de mai multe ori, deși nu au fost foarte mult timp împreună.

„Chiar nu vreau, sub nicio formă, ce a fost a fost, viața mea continuă, viața mea continuă fără el. Poate e ok să fim amici, dar atât. „Da, m-a mai căutat într-adevăr, dar nu știu cine a dat zvonul. Oricum el nu e un bărbat foarte stabil datorită job-ului pe care îl are, el e un băiat iubitor.’, a mai declarat Ellatina, la Xtra night Show.

 

citește și...