Elena Udrea, mamă din nou? Câți copii își dorește iubitul său

04.07.2019, 15:39
Fetița Elenei Udrea s-a născut anul trecut

După ce a devenit mamă pentru prima dată în septembrie 2018, Elena Udrea se pare că vrea să repete experiența cât mai curând. Adrian Alexandrov, iubitul său, a declarat că își doresc amândoi o familie cât mai mare și că rolul de părinți i-a împlinit.

După ce în trecut Elena Udrea a declarat că își dorește de mult timp un copil, dorința i s-a îndeplinit abia după vârsta de 40 de ani. Fostul politician a născut în septembrie anul trecut o fetiță, pe care a botezat-o Eva Maria.

Udrea și iubitul se pregătesc de nuntă și botez

Cei doi părinți se pregătesc în prezent de botezul micuței, care are aproape 9 luni, dar și de nuntă. Evenimentele vor avea avea loc în San Jose, Costa Rica, acolo unde aceștia locuiesc.

Iubitul său a vorbit pentru Viva despre planurile de viitor ale familiei și despre venirea celui de-al doilea copil.

„Relația noastră s-a schimbat în bine de când am devenit părinți, și faptul că ne leagă un copil acum e un lucru extraordinar. Ne simțim extraordinar acum să avem un copil așa minunat. Distanța nu ne afectează relație pentru că eu mă duc destul de des la ele, din nefericire eu mă mai întorc în România pentru că am business în imobiliare aici, trebuie să mă ocup de echipa pe care am reușit să o formez în doi ani”, a spus Alexandrov.

Își doresc o familie mare

„Eva Maria face aproape 9 luni, a crescut, a început deja să ne înțeleagă, adică Elena când îi spune să facă anumite lucruri, este evident că le înțelege. E cuminte, liniștită, nu prea mănâncă ce trebuie, dar îi place laptele în continuare. Încercăm să o dezobișnuim, să o trecem pe mâncarea normală.”, a mai povestit omul de afaceri.

Iubitul Elenei Udrea a vorbit și despre dorința de a avea mai mulți copii: „Eu m-aș gândi și la al patrulea, la al cincilea copil, îți dai seama. Atât de mult îmi plac copiii… aș face mulți. Și Elena își dorește, da, dar vedem… momentan este situația care e, așteptăm să vedem ce se întâmplă”.