Elena Udrea l-a sunat pe Traian Băsescu după revenirea în România! Ce i-a dezvăluit fostului președinte 

12.07.2019, 17:20
Elena Udrea l-a sunat pe Traian Băsescu după revenirea în România! Ce i-a dezvăluit fostului președinte 
Băsescu a vorbit de două ori cu Udrea despre revenirea în țară

Fostul președinte al României Traian Băsescu, a dezvăluit că Elena Udrea i-a dat telefon atunci când a ajuns înapoi în România, zilele trecute, dar și înainte să plece din Costa Rica. 

Invitat la o emisiune TV, Băsescu a povestit că Udrea l-a anunțat telefonic că va reveni în țară pentru că vrea să își crească fetița aici, dar și pentru că are încredere că procesele sale vor fi rejudecate. Mai mult, fostul ministru spune că speră într-o sentință favorabilă și că se consideră nevinovată. 

„Nu cred că va mai face politică”

„Da, m-a sunat, am vorbit și înainte de a pleca, și după ce a ajuns. Nu cred că va mai face politică, prioritatea ei, din ce am înțeles, este să-și dovedească nevinovăția și își pune mari speranțe în reluarea procesului. Ea își dorea foarte mult să-și crească copilul în România, de aceea a ținut mult să se întoarcă”, a declarat Băsescu.

Băsescu nu crede că Udrea a venit să facă denunțuri

Fostul președinte a precizat și că nu crede că Udrea ar fi revenit în România pentru a face denunțuri: „Povestea asta că vine Udrea în țară, începe să vorbească și se cutremură lumea, eu cred că trebuie abandonată. Elena știe detalii la fel de multe ca alți politicieni. Marele ei moment de dezvăluiri a fost acel denunț la DNA (împotriva lui Florian Coldea n.r), dar nu s-a întâmplat nimic”.

Elena Udrea a revenit în România pe 7 iulie 2019, la aproape un an și jumătate de când a fugit în Costa Rica. Fostul ministru a zburat din Costa Rica până în Germania, apoi din Frankfurt către capitala bulgară Sofia, unde a fost așteptată de iubitul său. Cei doi au intrat în România cu mașina, prin vama Giurgiu.

citește și...