Elena Udrea a defilat ca pe podium la Curtea de Apel București! A venit de mână cu iubitul tinerel

12.09.2019, 14:40
Elena Udrea a defilat ca pe podium la Curtea de Apel București! A venit de mână cu iubitul tinerel
Elena Udrea a defilat ca pe podium la Curtea de Apel București! A venit de mână cu iubitul tinerel/ Foto: Inquam

Elena Udrea a atras toate privirile, joi dimineață (12 septembrie), la Curtea de Apel București. Fosta blondă de la Cotroceni a venit de mână cu iubitul tinerel, Adrian Alexandrov.

Elena Udrea este judecată pentru instigare la luare de mită și spălare de bani, în legătură cu finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu de la alegerile prezidențiale din 2009.

A fost prima apariție publică a fostului ministru după ce s-a întors din Costa Rica. Ca deobicei, Elena Udrea nu a renunțat la hainele și gențile scumpe, al căror preț depășește câteva mii de euro, scrie Click!

Elena Udrea a defilat ca pe podium la Curtea de Apel București! A venit de mână cu iubitul tinerel

Blondina a venit însoțită de tatăl fiicei sale și părea că este într-o formă de zile mari. Cu coafura făcută la salon și îmbrăcată într-o rochie de Tommy Hilfigher, la care a asortat o geantă Chanel, Elena Udrea a stat în permanență lângă Ioana Băsescu.
Procesul a fost amânat din nou,  motivul fiind lipsa avocatului ales al afaceristului Silviu Wagner, judecat și el în acest caz.

‘Nu vreau să vă spun motivele pentru care am plecat şi motivele pentru care am venit. Nu vreau sa o iau de la capăt cu toate subiectele. Sa o iau de la capăt ce s-a întâmplat în dosar, cine m-a judecat, nu vreau acest lucru. Acum sunt bine. Cred ca lucrurile sunt în schimbare spre normalitate, în ţara aceasta, inclusiv în Justiţie., Vreau să îmi demonstrez nevinovăţia pentru că s-au schimbat multe într-un an si jumătate (…) Voi veni la toate termenele de judecată’, a declarat Elena Udrea, în fața sălii de judecată.

În 2018, Elena Udrea a plecat în Costa Rica, acolo unde a stat 1 an și 5 luni. Fostul ministru a plecat din țară pentru a scăpa de condamnarea din dosarul „Gala Bute”. A fost reținută pe 3 octombrie 2018 de către autoritățile costaricane, la nici trei săptămâni după ce a născut.

A revenit în țară în luna iulie a acestui an, alături de fetița și mama sa, după ce a renunțat la cererea de azi politic în Costa Rica.

citește și...